Moxy 1 - Sensor Bundle - Moxy Monitor

120.000 RSD
Sa PDV-om

Paket jednog senzora sa spiskom dodatne opreme koja odgovara vašoj primeni.

Količina
Dostupno

Moxy 1-Sensor Bundle je namenjen sportistima koji koriste Moxy kao vodič za svakodnevni trening ili istraživačima koji žele da prate jednu lokaciju. Može se koristiti za praćenje SmO2 i THb na jednom površinskom mišiću bilo gde na telu.

5 prednosti koje Moxy Monitor donosi trenerima

  1. Poboljšano praćenje performansi: Moxy Monitor omogućava trenerima da precizno prate nivo kiseonika u mišićima sportista tokom vežbanja, što pomaže u identifikaciji njihovih stvarnih fizičkih mogućnosti.

  2. Individualizovani treninzi: Koristeći podatke prikupljene Moxy Monitorom, treneri mogu kreirati personalizovane planove treninga koji su prilagođeni specifičnim potrebama i ciljevima svakog sportiste.

  3. Brža dijagnoza problema: Moxy Monitor pomaže trenerima da brzo identifikuju probleme sa oporavkom ili iscrpljenošću mišića, omogućavajući im da pravovremeno prilagode intenzitet treninga kako bi se izbegle povrede.

  4. Optimizacija oporavka: Sa Moxy Monitorom, treneri mogu bolje razumeti koliko vremena je sportistima potrebno za oporavak nakon intenzivnog treninga, čime se optimizuje raspored treninga i smanjuje rizik od pretreniranosti.

  5. Poboljšanje izdržljivosti: Prateći i analizirajući podatke o kiseoniku u mišićima, treneri mogu razviti efikasnije strategije za poboljšanje izdržljivosti sportista, što dovodi do boljih rezultata na takmičenjima.

Ovaj paket uključuje:

Jedan Moxy senzor sa svetlosnim štitom

Jedan bežični punjač sa USB kablom i zidnim utikačem za napajanje

Dva pakovanja dodataka za lepak za svetlosni štit

Dva pakovanja malih lepljivih dodataka

Torbica za skladištenje

Prikaz podataka uživo

Naručite opciju prikaza podataka uživo posebno. Senzor se može koristiti bez prikaza podataka uživo, ali preporučujemo da koristite metod prikaza podataka uživo.

Posebne reference