Rice Pudding, 400g

1.380 RSD
Sa PDV-om

Pirinčane pahuljice sa krupnim zrnima.

Lako rastvorljiv

Uživajte u hladnom ili toplom

bez dodatnog dodavanja šećera

Količina
Rasprodato

Puding od pirinča (Instant) u prahu napravljen od 100% pirinčanog brašna pruža vam brzu energiju za svakodnevni život i trening. Jedna porcija (50 g praha) sadrži više od 40 g, 80% sadržaja ugljenih hidrata, sa samo 0,25 g šećera i 0,1 g masti. Sadržaj proteina od 4 g plus vlakna. Ovo čini puding od pirinča (instant) savršenim i veoma svarljivim izvorom energije tokom treninga ili kada vam je jednostavno potrebna doza energije između ili ujutru. Puding od pirinča (Instant) može biti obogaćen drugim sastojcima (voće, orašasti plodovi, u zavisnosti od vaših ličnih preferencija.

Naš puding od pirinča (instant) u prahu, pomešan sa hladnom, ili toplom vodom, stvara ukusan i lako svarljiv puding od pirinča koji se može rafinisati i obogatiti drugim sastojcima prema ličnim željama. Bez obzira da li želite malo više slatkoće i ukusa, na primer sa aromatičnim kapljicama, umešanim u prah ili dodatkom proteina u prahu, da li želite da bude malo kremastiji sa jogurtom, dodajte dodatne hranljive materije sa voćem i orasima ili jednostavno uživajte. Idealno za brzi obrok u svakodnevnom životu ili tokom treninga kada je telu potrebno malo energije. Puding od pirinča (Instant) je pogodan za sportiste i ne-sportiste. Svaka kutija sadrži 40 porcija.

Tražite brzog snabdevača energijom? To vas ispunjava, lako se vari i ne opterećuje telo? Onda ste veoma dobro posluženi sa novim pudingom od pirinča (instant). Bez obzira da li su vam potrebne dodatne kalorije za masovnu fazu, jednostavno vam je potrebna brza energija za sledeći sastanak ili predstojeći trening ili želite da zadovoljite malu glad između, All Stars puding od pirinča (instant) savršeno se uklapa. Brza i laka priprema omogućava brzo i lako uživanje. Probajte - običan ili sa vašim omiljenim prelivima.

Posebne reference

Idealno za brzi obrok u svakodnevnom životu ili tokom treninga kada je telu potrebno malo energije. 

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.