Lifestyle Whey 900g

3.950 RSD
Sa PDV-om

Visokokvalitetni protein surutke 

Odaberi ukus
Količina
Dostupno

Pored fenomenalnog doživljaja ukusa, sadržaj je takođe veoma pristupačan sa ogromnih 33 porcije po pakovanju i oko 75% sadržaja proteina. Protein surutke ima kompletan sadržaj vitalnih aminokiselina i prirodno visok sadržaj razgranatih aminokiselina za izgradnju mišića. Visok kvalitet surutke čini je jednom od najistaknutijih vrsta proteina kada je u pitanju maksimiziranje izgradnje mišića.

Swedish Supplements Lifestyle Whey je savršen izvor proteina za one koji žele glatke proteine sa dobrim ukusom. Proteinski prah se isporučuje u vrećici, što ga čini mnogo lakšim za nošenje od kante/tegle. Izvor proteina u Lifestyle Whey-u je iz surutke koja ima veoma dobru bioraspoloživost kao i poželjan profil aminokiselina za one koji žele da izgrade i sačuvaju mišićnu masu.

Proteini doprinose rastu mišićne mase

Proteini doprinose održavanju mišićne mase

Proteini doprinose održavanju normalnih kostiju

Informacije o alergijama: Sadrži mlečne proteine i laktozu.

Posebne reference

1 mericu (33 g) promešati sa 200ml – 300ml vode ili mleka smanjene masnoće.

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.