All Stars RAW Intensity Energy Drink 330ml

240 RSD
Sa PDV-om

Sa 105 mg kofeina, idealan je za tokom dana ili pre treninga

1500 mg BCAA

Voćni osvežavajući ukus narandže

Samo 0,1 g ugljenih hidrata i 0 g masti, što ga čini optimalnim energetskim napitkom u vašoj ishrani

Količina
Dostupno

Osvežavajuće, ukusno i bez šećera – RAW ENERGY BOOSTER napitak od ALL STARS-a. Sa 1500 mg aminokiselina razgranatog lanca (BCAA) i 105 mg kofeina. U praktičnoj konzervi od 330 ml, sa malo gaziranosti i ukusnog ukusa narandže.

BCAA – VAŽNE AMINOKISELINE

BCAA leucin, izoleucin i valin spadaju među esencijalne aminokiseline, odnosno najmanji gradivni blokovi proteina, i vitalni su za telo. Ove tri aminokiseline su posebno važne za mišiće jer se mogu prerađivati i koristiti direktno u njima.

BEZ DODATNOG ŠEĆERA

Niskokalorični napitak (samo 3,3 kcal po konzervi) je odlična alternativa klasičnim i često visokokaloričnim energetskim napicima koji sadrže mnogo šećera.

CAFFEINE BOOST

I svako kome je potrebno pojačanje kofeina kao alternativa kafi takođe će imati koristi. Jedna konzerva sadrži ogromnih 105 mg kofeina, što je 50% više od obične šoljice kafe!

BCAA – AMINOKISELINE VAŽNE ZA IZGRADNJU MIŠIĆA I SPORTSKIH PERFORMANSA!

BCAA leucin, izoleucin i valin spadaju među esencijalne aminokiseline, odnosno najmanji gradivni blokovi proteina, i vitalni su za telo. Ove tri aminokiseline su posebno važne za mišiće jer se mogu prerađivati i koristiti direktno u njima. Sportisti i svi drugi fizički aktivni ljudi posebno imaju koristi od dobre zalihe BCAA ne samo tokom treninga, oni takođe mogu uživati u niskokaloričnom ENERGY BCAA napitku kako bi popunili svoje rezerve BCAA.

Niskokalorični napitak (samo 3,3 kcal po konzervi) je odlična alternativa klasičnim i često visokokaloričnim energetskim napicima koji sadrže mnogo šećera. I svako kome je potrebno pojačanje kofeina kao alternativa kafi takođe će imati koristi. Jedna konzerva sadrži ogromnih 105 mg kofeina, što je 50% više od obične šoljice kafe! Ukusni, voćni RAW ENERGY BCAA napitak ima najbolji ukus ledenog i savršen je na početku intenzivnog treninga ili kao sredstvo za utaživanje žeđi tokom treninga.

Posebne reference

Tokom dana ili pre treninga.

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.