Crazy 8

4.950 RSD
Sa PDV-om

Intenzivna i dugotrajna energija

Oštar osećaj fokusa

Bez kreatina (bez nadimanja)

Fokusira se na brzo prepoznatljiv efekat

Odaberi ukus
Količina
Dostupno

Odeljenje za razvoj švedskih suplemenata već duže vreme radi na novoj jedinstvenoj formuli za energiju, fokus i povećanje performansi. Rezultat je maksimalna doza Crazy 8 koja sadrži ogromnih 400 mg kofeina po punoj porciji od kojih je 100 mg Coffeine organski kofein, prirodno proizveden i ekstrahovan iz zrna kafe.

Ovo radi zajedno u sinergiji i održava vas budnim i motivisanim od prve doze. Uglavnom, formula za simulaciju Crazy 8 sastoji se od različitih izvora kofeina ekstrahovanih iz biljnog carstva. Dakle, oni imaju različit karakter, ali sličan efekat i daju u celini snažno okrepljujući efekat.

Crazy 8 takođe sadrži Astragin koji je patentirano, 100% biljno jedinjenje koje povećava apsorpciju mnogih važnih hranljivih materija. Za fokus je velika doza holin bitartrata, tirozina i teanina.

Da bi se poboljšala cirkulacija krvi i lep osećaj mišićne pumpe, uključeni su betain (koji je veoma bogat nitratima) i citrulin malat. Obe ove supstance podržavaju oslobađanje azotnog oksida u krvnim sudovima mišića.

Posebne reference

Pomešajte 7-14g sa 300 ml vode i popijte oko 30 minuta pre treninga. Nemojte prekoračiti preporučeni dnevni unos.

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.