• Novo

Polar Grit X2 Pro

100.000 RSD
Sa PDV-om

Premium GPS pametni sportski sat – vrhunski sat za avanturu na otvorenom sa robusnim dizajnom, naprednom navigacijom, praćenjem sporta, biosenzivanjem i tehnologijom otkucaja srca za vrhunske performanse.

Količina
Dostupno

Polar Grit X2 Pro je grub i robustan vojni sat za sport na otvorenom koji istraživače i avanturiste oprema visokotehnološkim alatima za navigaciju i izvođenje u bilo kom okruženju sa apsolutnim samopouzdanjem.

Dvofrekventni GPS i oflajn mape osiguravaju da nikada nećete izgubiti svoj put, a AMOLED ekran osetljiv na dodir visoke rezolucije zaštićen safirnim staklom otpornim na ogrebotine i okvirom od nerđajućeg čelika jasno prikazuje ključne informacije, čak iu najizazovnijim uslovima.

Unutra, Polar Elixir Biosensing tehnologija prati vaše vitalne funkcije i performanse kako bi pratila reakciju vašeg tela na aktivnost i spoljašnje elemente.

Opremljen dugim trajanjem baterije i sveobuhvatnim paketom alata za obuku i oporavak, Polar Grit x2 Pro je suštinski deo opreme napravljen za istraživanje čuda sveta i tela.

Posebne reference

Materijal: nerđajući čelik, safirno staklo

OS: Polar

Povezivanje: Bluetooth

Dimenzije: 48,6 mm by 48,6 mm, debljina 13,4 mm

Težina: 79g

Trajanje baterije: do 10 dana

Senzori: optički monitor otkucaja srca, akcelerometar, kompas, barometar, EKG, kiseonik u krvi, temperatura kože

GPS: dvofrekventni

Otpornost na vodu: VR100

NFC: Ne

Kompatibilnost: iOS i Android