• Novo

Reboots Go X

177.000 RSD
Sa PDV-om

AirX tehnologija: Bez dosadnog sistema creva i neograničena sloboda kretanja!

Individualna podešavanja pritiska: Možete da kontrolišete svaku od 16 vazdušnih komora pojedinačno i sami odlučite koliki vam je pritisak od 180 mmHg gde - a gde ne!

Lagano za putovanje: dizajn bez cevi, trajanje baterije od 1,5 h, integrisana kontrolna jedinica, pantalone i moćna aplikacija za vaš ultra-praktičan i efikasan oporavak!

Xtra Smart sa aplikacijom Reboots: Potpuna kontrola nad vašim Go X i bezbroj prilagodljivih funkcija!

Tehnologija preklapanja: 8 vazdušnih komora koje se preklapaju po nozi za usmerenu masažu bez nakupljanja tečnosti!

Izaberi veličinu:
Količina
Dostupno

Naša vizija u razvoju Reboots Go X bila je da podignemo vaš oporavak na nivo bez presedana kako bismo vam pomogli da svoje ciljeve i snove pretvorite u opipljivu stvarnost. Reboots Go X kombinuje sva naša znanja iz oblasti kompresijske masaže i otelotvoruje neke od naših najvizionarnijih ideja na kojima smo radili godinama.

Jedinstvena tehnologija i inovacija za regeneraciju koju zaslužujete! Reboots Go X čini vas pionirom u svim oblastima.

Sa našom novom AirX-tehnologijom, potpuno smo revolucionirali naš sistem pumpi i postavili nove standarde u kompresijskoj masaži. Sa pojedinačnim pumpnim jedinicama direktno pričvršćenim za pojedinačne vazdušne komore pantalona, nisu potrebna dodatna creva za vazduh ili velike kontrolne jedinice. Recite zbogom komplikovanom povezivanju i odvajanju creva i dosadnih kontrolnih jedinica i u potpunosti se koncentrišite na sebe, svoje telo i svoje performanse. Ono što ostaje je neograničena sloboda i fleksibilnost za efektivnu regeneraciju kada i gde želite.

16 pojedinačno podesivih pumpi daju vam jedinstvene mogućnosti prilagođavanja. Svaka pumpa se može kontrolisati pojedinačno preko aplikacije Reboots, tako da možete odlučiti šta je vašem telu danas potrebno da bi sutra ponovo bilo u formi. Sa maksimalnim pritiskom od 180 mmHg, Reboots Go X takođe nudi više snage od konvencionalnih uređaja za kompresionu masažu - da bi vam pružio pritisak koji vam je potreban!

Kontrolisanje vašeg Reboots Go X preko aplikacije Reboots nudi nenadmašnu pogodnost i izuzetno je jednostavno. Otkrijte bezbroj opcija prilagođavanja koje vam nudi Reboots Go X. Jer ovo je zaista sledeći nivo!

Kao i kod treninga, trebalo bi da se fokusirate na holistički pristup oporavku. Zahvaljujući pantalonama i integraciji gluteus makimusa u vašu kompresijsku masažu, garantujemo vam potpunu regeneraciju upravo tamo gde je vašem telu najpotrebnije: u najvećem mišiću vašeg tela!

Naš Reboots Go X je opremljen našom tehnologijom preklapanja i stoga sadrži 8 vazdušnih komora koje se preklapaju po nozi da ravnomerno raspodeljuju pritisak i usmeravaju protok krvi ka gornjem delu tela. Ovo sprečava nakupljanje tečnosti, povećava efikasnost vaše Reboots aplikacije i obezbeđuje poboljšano uklanjanje otpadnih proizvoda od nogu do centra tela. Rezultat: posebno temeljna i potpuna regeneracija vaših nogu!

Sa trajanjem baterije od 1,5 sata, možete uživati u slobodi da uvek imate svog partnera za regeneraciju sa sobom. Bez strujne utičnice. Bez ograničenja. Bez kompromisa.

Ali to nije jedina stvar koja Go X čini savršenim saputnikom na vašem sledećem poslovnom putu, predstojećem kampu za obuku ili planiranom prelasku Alpa: bez cevi, ali sa malom veličinom pakovanja i integrisanom kontrolnom jedinicom, Go X je takođe savršen za putovanje avionom!

Naša funkcija Initial Phase je naravno takođe integrisana u naš Go X. Funkcija Initial Phase ispunjava pojedinačne komore vazduhom pre nego što masaža počne, tako da se pantalone mogu optimalno prilagoditi obimu vaših nogu i možete da započnete svoju Reboots masažu bez gubljenja vremena . Sa funkcijom predpritiska, takođe možete podesiti pritisak u početnoj fazi tako da odgovara vašim individualnim potrebama.

Posebne reference

Težina (uređaj + manžetna): 4,2 kg

Dimenzije kontrolne jedinice: 10,1 x 7,8 x 3,6 cm

Trajanje baterije: do 90 min.

Pritisak primene: mak. 180 mmHg

Broj programa za masažu: 8 (preko aplikacije Reboots)

Trajanje aplikacije: individualno podesivo u aplikaciji