• Novo

Reboots One Pro

291.000 RSD
Sa PDV-om

Pogodan i za veće veličine tela - sa unutrašnjom dužinom nogu do 99 cm

Najveći broj komora za ponovno pokretanje: 12 komora koje se preklapaju za efikasnu i ciljanu masažu

8 programa masaže za sveobuhvatnu masažu dubokih mišića: veliki izbor od nežnih do intenzivnih

Prilagodljivo: Individualizujte obim nogu pantalona 2.0 sa 3 odvojena rajsferšlusa za natkolenicu i potkolenicu.

Uštedite vreme: zahvaljujući savršenom pristajanju i četiri komore koje se preklapaju, moguće je više ciklusa masaže u istom vremenskom periodu sa Pants 2.0.

Pametno: lako kontrolišite svoj Reboots One Pro pomoću pametnog telefona preko aplikacije Reboots!

Količina
Dostupno

✔ Još bolja ergonomija zahvaljujući pristajanju savršeno prilagođenom vašoj individualnoj anatomiji

✔ Nova tehnologija protoka: još bolji kvalitet masaže zahvaljujući više prolaza po masaži u isto vreme

✔ Robustan i izdržljiv zahvaljujući visokokvalitetnom TPU najlonu u elegantnom karbonskom izgledu

Sa 3 odvojena rajsferšlusa za butine i potkolenice, možete savršeno prilagoditi Reboots svojoj ergonomiji. Optimalno prijanjanje i preklapajuće kompresijske komore čine masažu još efikasnijom.

Pantalone 2.0 prave pažnju svojim karbonskim izgledom. Visokokvalitetni TPU najlon sa strukturom saća ne samo da obezbeđuje sportski dizajn - već je i višeg kvaliteta, robustan i lak za čišćenje.

Nije svim vašim mišićima potrebna ista količina pažnje. Veći nivo pritiska će se verovatno bolje osećati na opuštenoj butini nego na zategnutom listu. Sa Reboots One Pro, kompresija u svakoj od dvanaest komora na pojedinačnim delovima nogu može se individualno podesiti. Tako izlazimo u susret jednom od najvećih zahteva naših korisnika, jer na taj način možete savršeno prilagoditi masažu svojim potrebama.

Veliki broj komora čini kompresijsku masažu efikasnijom i bržom. Sa dvanaest kompresijskih komora, Reboots One Pro postavlja nove standarde. Tehnologija preklapanja izbegava prazne prostore i povećava temeljnost masaže.

Sa osam različitih programa masaže, možete odabrati svoj fokus masaže. Reboots One Pro nudi najveći izbor za sve potrebe: od blagog zagrevanja do intenzivne stimulacije cirkulacije krvi. Pored toga, pritisak i vreme primene mogu se optimalno prilagoditi ličnim željama.

Potpuno novo u Reboots One Pro: tajmer HOLD. Pojačajte efekat masaže tako što ćete održavati pritisak u pojedinačnim vazdušnim komorama u periodu od 0-5 sekundi koji definišete.

Sa Reboots One Pro stavljamo aplikaciju u potpunosti u vaše ruke. Sa integrisanim INTERVAL tajmerom možete odlučiti koliko dugo treba da traje pauza između pojedinačnih intervala masaže. Možete podesiti pauzu od 0-50 sekundi između pokreta masaže - ekskluzivno za Reboots One Pro!

Sa Reboots One Pro nećete naći nikakve kontraproduktivne prekide u regeneracionoj masaži, jer to ometa uklanjanje laktata. Ali čak i telo najsposobnijeg sportiste ponekad ima problema. Mogućnost deaktiviranja pojedinačnih vazdušnih komora znači da se osetljiva područja nogu mogu potpuno isključiti iz masaže. Uživajte u neprekidnom i kliznom talasu masaže.

Komore Reboots One Pro preklapaju jedna drugu, izbegavajući praznine. Kao rezultat, svaki centimetar vaše noge uživa u efikasnoj regeneracionoj masaži.

Zahvaljujući integrisanoj vezi sa aplikacijom, novi proizvod se takođe može kontrolisati preko Reboots aplikacije. Na ovaj način, korisnici mogu da organizuju i sačuvaju pojedinačne sekvence programa i da iskuse rukovanje još pogodnije. Redovna ažuriranja daju Reboots One Pro poboljšanja i poboljšanja funkcija.

Posebne reference