• Novo

Reboots Go Lite

60.000 RSD
Sa PDV-om

Što se pre regenerišete, pre ćete ponovo biti u formi

Zahvaljujući integrisanoj bateriji, možete da se regenerišete pomoću Go Lite-a kad god i gde god želite i imate 1,5 sat slobode u pokretu!

Količina
Dostupno

Najmanji uređaj za oporavak sa punim funkcijama na svetu! Reboots Go Lite je veličine i težine boce za piće od 1 litra, tako da se lako uklapa u bilo koju torbu za teretanu. Unutra je koncentrisana snaga za optimalnu regeneraciju. U praktičnom uređaju postoji i prostor za vezu sa aplikacijom kako bi rad bio još lakši.

Preklapajući sistem sa 4 komore Reboots Go Lite-a u kombinaciji sa čizmama ili pantalonama 2.0 dobro pristaje uz vaše noge i omogućava da se metabolički otpadni proizvodi kao što je laktat brzo uklone nakon treninga. Zahvaljujući tehnologiji preklapanja, masaža je besprekorna i posebno efikasna!

Reboots Go Lite vam nudi ukupno 7 različitih programa masaže! Vi odlučujete koji je pravi.

Možete birati između programa Intenzivan protok (A), Intenzivan (B) i Impuls (C) na kontrolnoj jedinici. Takođe možete da koristite aplikaciju Reboots da biste izabrali između 4 druga programa: Flow (D), Switch (E), Double (F) i Intense Pulse (G).

Možete lako da kontrolišete sesiju ponovnog pokretanja pomoću pametnog telefona pomoću aplikacije Reboots. Ovo omogućava organizaciju i čuvanje bilo koje, individualne sekvence programa, a rukovanje je još udobnije.

Morate samo jednom da sačuvate unapred podešene postavke za brzi početak u Sekuence Hub. U sledećoj jedinici za ponovno pokretanje, samo kliknite na dugme za reprodukciju da biste započeli, tako da ne morate ručno da postavljate svoju rutinu u svakoj sesiji ponovnog pokretanja.

Sami odlučite koliki je pritisak dobar za vas. 16 nivoa pritiska od 30-180 mmHg pomažu vam da savršeno prilagodite Reboot Recoveri svojim potrebama.

Sa opuštenim mišićima sigurni ste u sledeću pobedu!

Posebne reference

Pantalone 2.0 predstavljaju vrhunac naše tehnologije.

Za razliku od čizama, one idu preko kukova i takođe masiraju vaš gluteus makimus i donji deo leđa. Efekat masaže je na ovaj način još efikasniji.

Pantalone 2.0 nude i druge inovativne prednosti:

✔ Ergonomsko pristajanje savršeno prilagođeno vama

✔ Besprekorna, klizna masaža zahvaljujući tehnologiji preklapanja

✔ Više masaža radi u isto vreme - zahvaljujući našoj inovativnoj tehnologiji protoka

✔ Zahvaljujući funkciji Perfect Fit i komorama za kompresiju koji se preklapaju, možete doći do najdubljih mišićnih slojeva

Naše čizme efikasno masiraju vaša stopala i noge. Zahvaljujući vazdušnim komorama koje se preklapaju, čizme nude posebno kliznu masažu u nogama, bez praznih prostora. Kvalitet masaže je posebno efikasan zahvaljujući tehnologiji preklapanja. Međutim, ako želite da izvučete maksimum iz svoje Reboots masaže, bolje zgrabite pantalone. Pantalone prelaze preko kukova i takođe masiraju gluteus maksimus i donji deo leđa.