Nubis Recovery Chair

87.000 RSD
Sa PDV-om

Nubis Recovery je najsavremenije, prenosivo rešenje za sportiste koji žele da se brzo i efikasno oporave nakon treninga ili takmičenja.

Količina
Dostupno

Poboljšajte svoje sesije regeneracije mišića nakon treninga i vratite se na vrhunske performanse u trenu sa Nubis stolicom za oporavak. Ova prenosiva oprema za sportiste i fizioterapeute je teška samo 2,9 kg i brzo se naduvava – tako da možete da je postavite bilo gde – a zatim se sklapa u praktičnu torbu za odlaganje za lak transport između treninga ili takmičenja.

Samouvereno pružite pomoć svom sportisti u teškim okolnostima. Potrebna im je stručna nega koja putuje sa njima. Izađite van granica da biste pružili podršku svetske klase bilo kada i bilo gde.

Nubis Recovery stolica obezbeđuje optimalno pozicioniranje i udobnu podršku tokom tretmana regeneracije mišića sa svojim sistemom zasnovanim na pritisku. Potpuno je kompatibilan sa uređajima za pneumatsku kompresiju i udarnim alatima za masažu, omogućavajući vam da primite ciljanu masažu i lako izvršite samomasažu. Ova inovativna oprema je neophodna za sportiste koji žele da ostanu u vrhunskoj formi dok putuju od grada do grada.

Posebne reference