• Novo

226ers - Isotonic Ice Gel

440 RSD
Sa PDV-om

226ers - ISOTONIC ICE GEL

Odaberi ukus
Količina
Dostupno

226ers – ISOTONIC ICE GEL je energetski gel čiji je glavni izvor ugljenohidrata ciklički dekstrin, napredni ugljenohidrat koji omogućuje poboljšanu i učinkovitiju nadoknadu glikogena. Omogućuje produženo oslobađanje energije, što je idealno tokom i nakon treninga. Zbog velike molekularne težine i niske osmolalnosti omogućuje brzo pražnjenje želuca i smanjuje mogućnost probavnih problema. U poredjenju s glukozom, ne uzrokuje brze fluktuacije šećera u krvi. Energetski gel sadrži 22 g ugljenohidrata, od čega samo 1,4 g šećera i dodanog mentola.

Ugljenohidratna matrica sastoji se od mešavine cikličkog dekstrina, maltodekstrina, pirinčanog skroba i fruktoze. ISOTONIC ICE GEL sadrži samo prirodne ukuse te je takođe pogodan za vegane i vegetarijance. Zaslađena je stevijom, a ukus Cole sadrži 100 mg kofeina. Kofein pomaže povećati snagu i koncentraciju. Pomaže smanjiti umor tokom treninga. Za konzumiranje Isotonic Gel nije potrebna dodatna voda.

ISOTONIC ICE GEL sadrži mentol koji nam daje osećaj hlađenja. Oralni mentol stimuliše živce vagus i trigeminus, poboljšava telesno blagostanje jer smanjuje osećaj gušenja i stvara ugodan i svež osećaj disanja.

Posebne reference

Mint: Voda, maltodekstrin, ciklički dekstrin (Cluster dextrin), rižin skrob, fruktoza, limunska kiselina, natrijum citrat, prirodna aroma mentola, kalijum sorbat, gelan guma, glikozidi steviola (stevija), natrijum hlorid.

Borovnica-mint: Isti sastojci kao za Mint varijantu, uz dodatak arome borovnice.

Koristite 1-3 gela po satu vežbanja, u zavisnosti od trajanja i intenziteta treninga.

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.