• Novo

Maurten Gel 100 Caf 100

550 RSD
Sa PDV-om

Energija kapsulirana u prirodnom hidrogelu. Svaka porcija sadrži 100 mg kofeina i pruža 25 grama ugljenih hidrata. Napravljen sa sedam sastojaka – bez dodatih boja, konzervansa ili aroma.

Količina
Dostupno

GEL 100 CAF 100 sadrži 100 mg kofeina — što je ekvivalent 1,5 espresa ili jednoj šoljici kafe. To je znatno više u poređenju sa mnogim tradicionalnim gelovima. Ovaj gel obezbeđuje 25 grama ugljenih hidrata kroz jedinstvenu mešavinu fruktoze i glukoze (odnos 0,8:1). Ima visok odnos težine i energije, bez dodatih aroma, konzervansa ili boja. Kao i svi ostali Maurten proizvodi, GEL 100 CAF 100 je pogodan za vegane.

Za razliku od mnogih tradicionalnih energetskih gelova na tržištu koji su često tečni poput sirupa, Gel 100 i Gel 100 Caf 100 imaju čvršću, pravougelastu strukturu. 

Korišćenjem Hydrogel tehnologije, ugljeni hidrati u Gel 100 Caf 100 mogu da zaobiđu stomak i pređu direktno u creva gde se brže apsorbuju u organizam. Ovo takođe pomaže u smanjenju rizika od gastrointestinalnih smetnji tokom aktivacije. Čist.

7 sastojaka. Bez konzervansa.

Bez veštačkih aroma ili alergena. Ne može biti čistije od ovoga.

Posebne reference

Koristi GEL 100 CAF 100 samostalno tokom kraćih aktivnosti ili ga kombinuj sa drugim Maurten proizvodima kako bi osigurao dovoljan unos ugljenih hidrata tokom cele sesije. Ovaj pristup ti omogućava fleksibilnost u strategiji unosa energije, posebno tokom intenzivnijih ili dužih treninga i trka.

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.