• Novo

Maurten Gel 160

650 RSD
Sa PDV-om

Gel 160 je veća hidrogel opcija — sadrži 40 grama ugljenih hidrata u svakoj porciji. Dokazana tehnologija sa samo 6 sastojaka — bez dodatih boja, konzervansa ili aroma. Namenjen sportistima koji žele više energije u svakom gelu kako bi podržali svoj trening i takmičenja.

Količina
Dostupno

Ideš na duže staze? Uzmi više. Tako je jednostavno. Gel 160 je namenjen sportistima koji žele više energije u svakom gelu. U sportovima izdržljivosti — kako bi se održala performansa — važno je redovno unositi energiju. Svaki trenutak unosa energije je bitan. Što duže traje aktivnost, to je potrebno više ugljenih hidrata za održavanje performansi. Gel 160 pomaže sportistima da postignu odgovarajući unos ugljenih hidrata po satu zahvaljujući dokazanoj Hydrogel tehnologiji — bez obzira na situaciju.

Različite situacije zahtevaju različite pristupe kako bi se postigao pravilan unos ugljenih hidrata svakog sata. Gel 160 ti pruža više opcija — omogućava ti da prilagodiš svoju strategiju. Fuel Guide će ti pomoći da saznaš kako koristiti Gel 160 u kombinaciji sa drugim proizvodima iz Maurten ekosistema, kako bi poboljšao svoj trening i ostvario trku koju želiš.

Što je trka duža, što je trening duži, to vreme brže prolazi. Lako je zaboraviti ili propustiti trenutak za unos energije. U sportovima izdržljivosti često se dešava da, što više vremena imamo za razmišljanje, manje pažnje posvećujemo pravilnom unosu energije. Međutim, što duže traje aktivnost, to je unos energije važniji. U haosu trke, kada su pauze retke, a fokus je na napredovanju, često zanemarujemo unos energije. Razmišljanja poput "Jescu na vrhu uspona" ili "Jescu kad stignem sledećeg takmičara" su dobra namera, ali vreme prolazi, kilometri prolaze, i pre nego što primetimo, umor nas sustigne. Gel 160 pruža više energije u svakom pakovanju — 40 grama ugljenih hidrata. Unosi energiju kad god možeš i obezbedi dovoljno ugljenih hidrata na sat.

Posebne reference

Koristi Gel 160 na isti način kao Gel 100 (ili druge Maurten proizvode). Sa 40g ugljenih hidrata po pakovanju, lako možeš uzeti 2 gela po satu kako bi dostigao 80g ugljenih hidrata. Ova fleksibilnost omogućava da prilagodiš svoju strategiju unosa energije u zavisnosti od situacije na treningu ili trci, koristeći proizvode naizmenično za fino podešavanje potrebnog unosa ugljenih hidrata.

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.