Yoghurt Protein Cokoladica

200 RSD
Sa PDV-om

14g proteina: Svaka pločica sadrži 14g proteina na 40g.

Mlečni prohrskavi: Za hrskavi zalogaj kvalitetnih proteina.

Ukus jogurta: svež i ukusan.

Količina
Dostupno

Proteinska pločica YOGHURT-a sadrži 35% proteina po pločici (40g) i stoga ogromnih 14g proteina. Protein koji sadrži sastoji se od mlečnih proteina, kao glavnog izvora proteina, i punomasnog mleka u prahu. Zaslađen je šećerom i zaslađivačima. Sa nešto manje od 140 kcal, proteinska pločica od 40 g JOGURTA ima manje kalorija od mnogih većih proteinskih pločica, koje, međutim, nemaju uvek veći sadržaj proteina. Definitivno nadmašuje klasičnu čokoladicu kada je u pitanju sadržaj kalorija i proteina. Ne morate da propustite ukusni premaz od mlečne čokolade, a hrskavi pirinač pružaju ukusno i prijatno hrskanje kada ih zagrizete. Idealan u svakodnevnom životu kao mali izvor proteina između, kao alternativa bogata proteinima kada poželite nešto slatko ili kao dodatak proteinima tokom treninga.

Sa visokim sadržajem proteina od 14 g po pločici od 40 g, ALL STARS Yoghurt Protein Bar je savršena užina za sportiste i aktivne ljude. Bilo da se radi o izgradnji mišićne mase ili održavanju postojeće mišićne strukture nakon intenzivnih treninga, ova čokoladica pruža neophodne gradivne blokove u kompaktnom i ukusnom obliku. Ciljani unos visokokvalitetnih proteina je od suštinskog značaja za fizičke performanse i napredak u sportu.

Osnovu impresivnog sadržaja proteina čine mlečni proteini, koji su cenjeni zbog svog odličnog kvaliteta i kompletnog profila aminokiselina. Mlečni protein se smatra posebno lakim za upotrebu i stoga efikasno promoviše sintezu proteina u telu. Ova karakteristika čini šipku idealnim partnerom za svakoga ko ceni zdravu i ciljanu ishranu, bilo da podržava izgradnju mišića, gubitak težine ili jednostavno da obezbedi dovoljnu količinu proteina u svakodnevnom životu.

ALL STARS Yoghurt Protein Bar impresionira svojim jedinstvenim iskustvom ukusa. Svež i autentičan ukus jogurta predstavlja dobrodošlu promenu u vašoj ishrani i zadovoljava vašu želju za slatkišima bez osećaja krivice. Bilo kao brza užina između, kao nagrada nakon uspešnog treninga ili kao praktičan izvor proteina u pokretu - ova pločica zadovoljava ukuse ljudi koji brinu o zdravlju.

Mala YOGHURT proteinska pločica sa svojih 40 g pruža ogroman sadržaj proteina od 14 g, što je više od nekih većih pločica. Savršeno se uklapa u svaku sportsku torbu, može da obezbedi dobar deo proteina brzo, lako i ukusno tokom treninga ili u svakodnevnom životu i dobra je zamena za klasični i obično znatno kaloričniji slatkiš – bez kompromisa u pogledu ukusa.

Posebne reference

Sa visokim sadržajem proteina od 14 g po pločici od 40 g, ALL STARS Yoghurt Protein Bar je savršena užina za sportiste i aktivne ljude.

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.