atpsport

Opis
Kreatin je prirodno jedinjenje prisutno u ljudskom organizmu. On olakšava proizvodnju energije (ATP), pojačava anaboličke procese i stimuše rast mišićnih proteina.Takođe pojačava snagu mišićne kontrakcije i hidrataciju mišićnih ćelija. Ima jaka anti-katabolicki svojstva, znacajno skracuje vreme oporavka nakon treninga. Redovno koriscenje kreatina poboljsava opste stanje organizma i povecava cistu telesnu masu, povecava misicnu snagu i izdrzljivost, uvecava kapacitete pri naporu i poboljsava adaptaciju na trening. Buferovani kreatin monohidrat obuhvata sve pozitivne karakteristike normalnog kreatin monohidrata, ali je mnogo jaci i efikasniji sto se tice podrzavanja razvoja misicne snage i mase. Stavise, on je mnogo stabilniji i lakse se asimiluje od strane ljudskog organizma. Nije razgradiv na neaktivan i nepotreban kreatin, ne akumulira potkoznu vodu i koriscenje ovog preparata ne zahteva fazu punjenja. Zauzvrat, D-riboza se slaze idealno sa kreatinom povecavajuci njegovu absorpciju kroz misicno tkivo. Ona takodje stimulise proizvodnju insulina, koji zajedno sa kreatinom povecava sintezu proteina, razvija misicnu snagu i masu i povecava izdrzljivost i efikasnost koriscenja kiseonika.Crea-Alka Buff se preporucuje odraslim osobama (izuzev trudnica i dojilja) – onima koji su fizicki aktivni, sa posebnim osvrtom na sportove snage (body building, power-lifting) kao proizvod koji olaksava i ubrzava rast misicne snage i mase.
Sastav


Sastav na jednu dozu

količina

 Kre-Alkalyn®

1,5 g

Način upotrebe
NACIN UPOTREBE: Danima kada trenirate: 1 kapsula ujutru na prazan stomak, 2 kapsule pre treninga I jedna kapsula pre spavanja. Danima kada ne trenirate: 1 kapsula pre dorucka na prazan stomak I 1 kapsula pre odlaska u krevet.
Napomena
Komentari korisnika
Samo registrovani članovi ATP Sporta mogu da ocene ovaj proizvod, pišu komentare i svoja iskustva vezana za korišćenje ovog preparata. Registruj se| Prijavi se
 
  Activlab  
Kre-alkalin  
Kre-alkalin
Pakovanje: 120capsCena: 2550 din

 
  • Currently 4.00/5

Ocena: 4.0
Registrovani korisnici mogu da ocenjuju proizvode.