atpsport

Opis
Tri-Creatine Malate (TCM) formira se u reakciji kreatina i malicne kiseline, prirodno je prisutna supstanca koja ucestvuje u takozvanom Krebsovom ciklusu. To znaci da ima kljucnu ulogu u proizvodnji energije u organizmu. U poredjenju sa tradicionalnim monohidratom, Tri- Creatine Malate karakterise bolja asimilacija, stabilnost i anabolicka aktivnost. Rastvara se lako u vodi. To je karakteristika koja se manifestuje u brzoj asimilaciji u krvotok i munjevitom transportu do misicnih celija. Kao rezultat, postizemo vece povecanje misicne mase. Tri-Creatine Malate, suprotno od monohidrata, ne dezintegrise se tako brzo, vec se akumulira u telu stvarajuci depozite koji se koriste u trenutku povecane potrebe za njim. Sve te karakteristike cine ga idealnim saplementom za entuzijaste svih sportskih disciplina. Jedna kapsula TCM Pro sadrzi neverovatnih 970mg cistog Tri-Creatine Malate-a najviseg kvaliteta!
Sastav

Sastav na jednu dozu

količina

Energetska vrednost

3.2 kcal

Masti

0.8 g

Protein

0.8 g

Ugljeni-hidrati

0 g

Kreatin malat

970 mg

Način upotrebe
UPOTREBE: Danima kada trenirate: 2 x 5 kapsula (ujutru na prazan stomak I nakon treninga), danima kada ne treninrate: 5 kapsula (ujutru na prazan stomak). Preporucena dnevna doza ne bi trebalo da bude prekoracena.

Napomena
Komentari korisnika
Samo registrovani članovi ATP Sporta mogu da ocene ovaj proizvod, pišu komentare i svoja iskustva vezana za korišćenje ovog preparata. Registruj se| Prijavi se
 
  Activlab  
TriCreatin Malat  
TriCreatin Malat
Pakovanje: 120capsCena: 1490 din

 
  • Currently 4.00/5

Ocena: 4.0
Registrovani korisnici mogu da ocenjuju proizvode.