atpsport

Opis
BCAA XTRApreparat je koncentrovani izvor aminokiselina razgranatog lanca. Aminokiseline razgranatog lanca cine otprilike 1 / 3 mase skeletnih misica, imaju antikatabolicki efekat i igraju vaznu ulogu u sintezi misicnih proteina. BCAA XTRA je idealno resenje za ljude koji zele da povecaju misicnu masu i snagu bez povecanja masnog tkiva. Jedna porcija (10g) BCAA XTRA sadrzi cak 5 g aminokiselina razgranatog lanca u odnosu 2:1:1. Efekat preparata je dodatno pojacan L-glutamine-om – amino kiselina koja je bitna za biosintezu proteina i takodje povecava snagu i izdrzljivost misica. Preporuka: za ljude koji zele da povecaju misicnu snagu i masu, a u isto vreme smanje telesne masti. Za ljude koji se bave svim sportskim disciplinama, i rekreativno i profesionalno. 
Sastav

Sastav na jednu dozu

količina

Energetska vrednost

30 kcal

Masti

0 g

Protein

7.6 g

Ugljeni-hidrati

0 g

L-glutamin

3.5 g

L-leucin

2.5 g

L-valin

1.25 g

L-isoleucin

1.25 g

Način upotrebe
NACIN UPOTREBE: Rastvorite 10g (2 pune kafene kasicice) u 250 ml vode i protresite u boci za vodu. Danima kada trenirate: jedna porcija od 10g pre treninga i 10g nakon treninga. Danima kada ne trenirate: jedna porcija od 10g pre obroka. 
Napomena
Komentari korisnika
Samo registrovani članovi ATP Sporta mogu da ocene ovaj proizvod, pišu komentare i svoja iskustva vezana za korišćenje ovog preparata. Registruj se| Prijavi se
 
  Activlab  
Bcaa Xtra  
Bcaa Xtra
Pakovanje: 500gCena: 4150 din

 
  • Currently 4.00/5

Ocena: 4.0
Registrovani korisnici mogu da ocenjuju proizvode.