atpsport

Opis
AMIXTM Creatine Monohydrate je najpopularniji, visoko-efikasan i široko upotrebljavan sportski suplement. Kreatin je prirodna supstanca koja se proizvodi u organizmu i koja podržava prirodnu produkciju ATP-a, koj je osnovno mišićno gorivo tokom intenzivnih mišićnih kontrakcija. Dodavanjem kreatina sportskoj ishrani, obezbeđujemo sebi više eksplozivne energije i izdržljivosti. 
Kreatin monohidrat se naročito preporučuje bodi- bilderima, dizačima tegova kao i power- lifterima. On je nazamenljiv za sve sportiste koji teže povećanju izdržljivosti, ili izgradnji čiste mišićne mase ili pak povećanj izdržljivosti i popravljanju opšte fizičke kondicije.
AMIXTM Creatine Monohydrate sadrži 100% čist, fino- mikronizovan i HPLC testiran kreatin monohidrat. Za maksimalan mišićni rast i povećanje snage a tokom uzimanja kreatina, važno je piti dovoljno tečnosti( najbolje vodu). Ovakav pristup obezbeđuje dovoljnu mišićnu hidrataciju i posledični efekat povećanja ćelija mišića.  Kreatin monohidrat se može kombinovati sa drugim suplementima kao što su glutamin, aminokiseline ili proteinski preparati.
Efekat AMIXTM Creatine Monohydrate-a:
 # podržava rast čiste mišićne mase
 # povećava snagu i eksplozivnost
 # povećava mišićne ćelije
 # testiran je HPLC-om     
Sastav

Sastav na jednu dozu 5gr

količina

Superfine Micronized Creatine Monohydrate

5000 mg

Način upotrebe
Dnevna doza  kreatina prve nedelje odn. u fazi punjenja treba biti veća kao i sledećih nedelja. Najbolje, je podeliti ga na više manjih doza (tj. 1 kafena kašičica), jer je rastvorivost kreatin monohidrata prilično loša, za optimalnu efikasnost, pa se mora u vodi potpuno rastvoriti. U sledeće 2 do 3 nedelje preporučuje se jedna 2,5-gramska doza dnevno, najbolje posle treninga.
Napomena
Komentari korisnika
Samo registrovani članovi ATP Sporta mogu da ocene ovaj proizvod, pišu komentare i svoja iskustva vezana za korišćenje ovog preparata. Registruj se| Prijavi se
 
  Amix  
Creatine  
Creatine
Pakovanje: 500grCena: 1650 din din

 
  • Currently 3.00/5

Ocena: 3.0
Registrovani korisnici mogu da ocenjuju proizvode.