atpsport

Opis

ULTRA-MIKROFILTRIRANI PROTEIN SURUTKE
PODRŽAVA OPORAVAK I RAZVOJ MISIĆA
ODLIČNA UKUSNA VISOKO-PROTEINSKA FORMULA
LAKO SE PRIPREMA, BEZ GLUTENA
22 GRAMA PROTEINA SURUTKE VRHUNSKOG KVALITETA.
ODLIČAN UKUS, LAKO SE PRIPREMA I BRZO SE VARI
Proteini su neophodni, jedni su od najbitnijih hranljivih materija ljudskog organizma. Dok sportisti treniraju, njihova tela zahtevaju više aminokiselina i proteina - mnogo vise od osoba koje nisu aktivne. Zbog toga sportistima treba dodatak dijetalnog proteina.
ARNOLD IRON WHEYTM PROTEIN JE FORMULA VRHUNSKOG KVALITETA KOJA OBEZBEĐUJE OGROMNE KOLIČINE PRIRODNIH AMINOKISELINA KOJE SU POTREBNE ORGANIZMU SVAKI DAN. Bez obzira na starost osobe ili nivoa fizičke aktivnosti, protein surutke je esencijalan kod svakog režima ishrane jer predstavlja katalizator tela kod razvoja mišića i sinteze proteina. Unapredite se na čistiji, superiorniji proteinski dodatak koji će vam pomoći da unapredite rad na treningu dok vam istovremeno poboljšava vreme oporavka.
KADA SU SE MUSCLEPHARM-OVI SVETSKI POZNATI NAUČNICI UDRUZILI SA LEGENDARNOM FITNES IKONOM ARNOLDOM ŠVARCENEGEROM, ŽELELI SU DA PRONACI NAČIN KAKO DA DOVEDU SUPERIORAN PROTEIN SURUTKE NA TRŽIŠTE.
I znali su da je odgovor na to "više". Konkretno, bila im je potrebna visoko-proteinska formula radi unapređenja zadržavanja azota zato sto mišići mogu da rastu samo ako telo zadrzi više azota. Jedan od najefikasnijih izvora azota je protein surutke. Da bi napajao bolji razvoj mišićne mase, naša ultra-mikrofiltrirana surutka dostavlja prirodne anabolične aminokiseline direktno u vaš krvotok. Ovaj skok u aminokiselinama stvara sredinu bogatu azotom potrbnim za sintezu mišićnih proteina. Ovo je ključ izgradnje mišićne mase. 
Sastav

Sastav na dozu (32.4g)

količina

Energijska vrijednost

120 kcal

Masti

1 g

Zasicene masti

0.5 g

Holesterol 

30 mg

Natrium

160 mg

Kalijum

160 mg

Ugljeni hidrati

6 g

Vlakna

0 g

Secer

2 g

Protein

22 g

Vitamin A

12.26 µg

Vitamin C

0 mg

Kalcijum

95 mg

Iron

0.28 mg

Način upotrebe
Razmutiti jednu mericu u 2,5dl vode ili mleka i piti 2-3 puta na dan.
Napomena
Komentari korisnika
Samo registrovani članovi ATP Sporta mogu da ocene ovaj proizvod, pišu komentare i svoja iskustva vezana za korišćenje ovog preparata. Registruj se| Prijavi se
 
  Muscle Pharm  
Arnold Iron Whey 908g  
Arnold Iron Whey 908g
Pakovanje: 908gCena: 3800 din

 
  • Currently 3.00/5

Ocena: 3.0
Registrovani korisnici mogu da ocenjuju proizvode.