atpsport

Opis
SUPER AZOT-OKSID`` FORMULA SA ARGININ-NITRATOM
KOŽO-ISKAKAJUĆA ENERGIJA I PROKRVAVLJENOST
OMOGUĆAVA EKSPLOZIVNU ENEGIJU I INTENZITET
UVEĆAVA SNAGU, ENERGIJU I MIŠIĆNU MASU
NE SADRŽI KREATIN
ISKUSITE VRHUNAC ENERGIJE ZA IZGRADNJU MIŠIĆA
Kada su se MusclePharm-ovi svetski poznati naučnici udružili sa legendarnom fitnes ikonom Arnoldom Švarcenegerom, gledali su kako da dovedu superioran proizvod za izgradnju mišića na tržište. Arnold je opisao tu energiju kao ‘’najbolji osećaj koji možete osetiti u teretani’’ – jasan znak da telo raste,i to brzo. Budimo iskreni, nema boljeg osećaja nego kada vam mišići ostanu napumpani ceo dan. Ništa ne motiviše bolje nego kada pogledate u ogledalo u teretani i primetite vene za koje niste znali ni da ih imate. Iron Pumptmje osmišljen da bude savršen proizvod za rast mišića i pumpanje pred trening precizno kreiran za dostavljanje makimalne energije u mišiće, mišićnu popunjenost, prokrvavljenost, eksplozivnu energiju i poboljšane veličine.
IRON PUMP KORISTI ’’SUPER AZOT-OKSID’’ ION-3 NITRAT TEHNOLOGIJU DA BI OTVORIO KRVNE PUTEVE U MIŠIĆIMA, UNAPREĐUJUĆI EFIKASNOST OBIČNIH MOLEKULA. Kao prvi svetski molekularno-modifikovan arginin, L-arginin nitrat predstavlja sjedinjenje I-arginina i azotne kiseline koja povećava protok krvi radi unapređivanja protoka hranljivih materija. (Ukratko, nitrati otvaraju krvne sudove da bi pomogli u unapređivanju protoka hranljivih materija i povećaju performanse sportista, obezbeđujući unapređenu snagu, oporavak i mišićnu masu.*) Arginin stvara azot-oksid radi unapređenja prokrvavljenosti i snage dok istovremeno podržava zdrave nivoe hormona rasta. Lako-apsorbujući nitrati, derivati azotne kiseline, uvećava mišićne krvne puteve, aktivira tkiva glatkih mišića i uvečava arterije, vene i kapilare.* Ovo maksimalno uvećava protok krvi do oblasti kao što su vaši bicepsi, tricepsi i kvadricepsi.
IRON PUMPTMVAS OSTAVLJA U PRIPREMI, SPREMINIM DA UDARITE NA VEŽBE I ISKUSITE NEVEROVATNO PUMPANJE, PROKRVAVLJENOST I EKSPLOYIVNU ENERGIJU.
Sastav

Sastav na dozu (6g)

količina

Energijska vrijednost

5 kcal

Ugljeni hidrati

1 g

Vitamin C

250 mg

Vitamin B3  

60 mg

Vitamin B6

15 mg

Vitamin B12

25 mcg

Kalcijum

24 mg

Smesa za stvaranja azotoksida

(L-arginin nitratL-glicin,agmatin sulfat,ekstrat korena blitve bogat nitratima,L-ornitin HCL,bobice gloga)

2075 mg

Energetska i CNS smesa

(holing bitartrat,L-tirozin,kofein,anhidrovani vinpocetin)

2051 mg

Način upotrebe
Razmutiti jednu dozu(6g) u 2,5dl vode i popiti 30min pre treninga.
Napomena
Komentari korisnika
Samo registrovani članovi ATP Sporta mogu da ocene ovaj proizvod, pišu komentare i svoja iskustva vezana za korišćenje ovog preparata. Registruj se| Prijavi se
 
  Muscle Pharm  
Arnold Iron Pump  
Arnold Iron Pump
Pakovanje: 180gCena: 3800 din

 
  • Currently 3.00/5

Ocena: 3.0
Registrovani korisnici mogu da ocenjuju proizvode.