atpsport

Opis
SUPER KREATIN NITRAT
POVEĆANA SNAGA, ENERGIJA, OPORAVAK
PODRŽAVA IZGRADNJU I RAZVOJ MIŠIĆA
UBRZANA ABSORPCIJA KREATINA – BEZ PERIODA ČEKANJA
ISKUSITE NENORMALNO INTENZIVNE, DUGOTRAJNIJE TRENINGE!
POVEĆANA ENERGIJA. PUNIJI MIŠIĆI. UNAPREĐENA SNAGA.
IRON CRE3 KAO PRVI SVETSKI MOLEKULARNO MODIFIKOVAN KREATIN, JE MNOGO SNAŽNIJI OD ’’OBIČNOG KREATINA’’.
Efektivna doza je samo jedna desetina količine standardne doze keratin-monohidrata. Iron CRE3 uveličava nivoe intra-muskularnog kreatina, koji podržavaju mišićni razvoj ne ostavljajući da vase telo izgleda glatko, meko i naduto. Dobijate tu nezamislivu prokrvavljenost i pojačano pumpanje energije koju svi mi želimo!
BUDUĆI DA ĆE VAŠI MIŠIĆI BITI SUPER-ZASIĆENI KREATINOM I OSTATI PUNI ENERGIJE SATIMA, VAŠA SPORTSKA PERFORMANSA POSTAĆE SPORTSKA DOMINACIJA. Sportistima koji naporno treniraju je potrebna najnovija inovacija u nauci o kreatiniu da bi im pomogla da napreduju kroy serije vežbi sa nepokolebljivim intenzitetom. Probijte se kroz granice treninga. Nabijte više mase i snage. Nabavite Iron CRE3 danas! 
PREDSTAVLJAMO VAM NAUČNO OTKRIĆE: MOLEKULARNO MODIFIKOVAN KREATIN, BOLJE POZNAT KAO ’’SUPER KREATIN’’ NITRAT. Koristeći savremenu ION-3Nitrat tehnologiju, kreatin-nitrat predstavlja rezultat sjedinjenja visoko-rastvorljive azotne kiseline i kreatina. Zahvaljujući dodatku azotne kiseline, ova formulacija bez presedana unapređuje efektivnost standardnih molekula kreatina napajajući efikasnije puteve snabdevanja u mišićima.
ŠTO SE TIČE RASTVORLJIVOSTI U VODI, IZUČAVANJA NA UNIVERZITETU UKAZUJE NA TO DA JE KREATIN-NITRAT SUPERIORNIJI U ODNOSU NA KREATIN-MONOHIDRAT I MNOGE DRUGE OBLIKE KREATINA.Može uporedno da pomaže u održavanju telesnog azot-oksida i ATP nivoa. Azot otvara krvne puteve ka mišićima što može pomoći pri unapređenju dostave hranljivih materija i povećanja rada mišića, što ima za rezultat poboljšanu snagu i mišićnu masu. 
Sastav

Sastav na dozu (4.1g)

količina

Energetska vrijednost

5 kcal

Ugljeni hidrati

1 g

Vitamin C

500 mg

Vitamin E  

500 mg

Kalcijum

18 mg

Kreatin nitrat

1 g

HydroFuel Matrix (taurin,kokosovo mleko,glutamine)

800 mg

Način upotrebe
Rastvoriti jednu mericu(4,1g) u 2,5dl vode i popiti 30minuta pre treninga.
Napomena
Komentari korisnika
Samo registrovani članovi ATP Sporta mogu da ocene ovaj proizvod, pišu komentare i svoja iskustva vezana za korišćenje ovog preparata. Registruj se| Prijavi se
 
  Muscle Pharm  
Arnold Iron Cre3  
Arnold Iron Cre3
Pakovanje: 123gCena: 2500 din

 
  • Currently 3.00/5

Ocena: 3.0
Registrovani korisnici mogu da ocenjuju proizvode.