atpsport

Opis

Horse power x  je proizvod azotnog oksida (NO) sa dodatkom kreatina za povećanje  celijske volumizacije

Pri korištenju ovog suplementa NO se proizvodi u celijama  koje se nalaze u samim krvnim sudovima. Kada se celije  stimulišu, mišićnom kontrakcijom, one oslobađaju azotni  oksid.

Jednom oslobodjen NO se otpušta u susedno meko mišićno tkivo krvnih sudova  čineći ih opuštenijim i širim. Rezultat je povećani dotok krvi u nadraženi deo što automatski izaziva neverovatnu napumpanost vaših mišića koja se zadržava i do 40 min posle treninga.

 Zašto se mišići napumpaju? Napumpanost je jedan od fizickih sigurnosnih mehanizama koji sprečavaju pad u mišićnoj funkciji i snazi.

Krv koja je osnovni fizicki  transportni medij nosi sve vitalne sastojke (aminokiseline, kreatin, glikogen) u mišiće koji su neophodni za proizvodnju energije, rast i oporavak. Kao dodatak krv odnosi nusprodukte metabolizma (CO2, mlečna kiselina) koji iscrpljuju mišićno tkivo i tako sprečavaju maksimalan mišićni rad.

 Znači povećanje krvotoka (uz dodatak neophodnih ostalih suplemenata-NO je dodatni, a ne osnovni suplement) u mišićnom tkivu povećava mišićnu masu, snagu i ubrzava oporavak.

Sastav

3 merice (15gr)

 

količina

Kalorije

5 kacl

Ugljeni hidrati

1 g

Vitamin B6

50 mg

Vitamin B12

50 mg

L-Tyrosine

500 mg

Kreatin monohidrat

3500 mg

Beta-alanin

3200 mg

L-citruline

3000 mg

Torabolic fenugreek seed

500 mg

Capsimax

100 mg

Kofein

250 mg

Razberi-k

200 mg

Način upotrebe
UPOTREBA: Pocetna doza je 1 merica razmucena u vodi 30min. pre treninga. Nakon dostizanja stepena tolerancije moze se povecati doza do 3 dozirne merice pre treninga.
Napomena
Komentari korisnika
Samo registrovani članovi ATP Sporta mogu da ocene ovaj proizvod, pišu komentare i svoja iskustva vezana za korišćenje ovog preparata. Registruj se| Prijavi se
 
  Ultimate Nutrition  
HORSE POWER X  
HORSE POWER X
Pakovanje: 225grCena: 2950 din

 
  • Currently 5.00/5

Ocena: 5.0
Registrovani korisnici mogu da ocenjuju proizvode.