atpsport

Opis

Ako ste naklonjeni suplementima iz porodice kreatina, vreme je da napravite korak napred i orijentišete se na najnovije produkte. 

Amix™ Kre-Alkalyn® je forma kreatina novije generacije sa pH većim od 12, što omogućava patentirana tehnologija proizvodnje. Ovako visok pH Kre-alkalina praktično onemogućava njegovu degradaciju u organizmu i obezbeđuje brzu isporuku kreatina u mišić. Amix™ Kre-Alkalyn® daje momentalne efekte. Sa ovim suplementom ne postoji faza punjenja, faza ciklusa, nema neželjenih efekata, 100% je stabilan kreatinski preparat koji pokazuje trenutne efekte. Rezultat ne izostaje. Da budemo precizni, većina sportista koji su uzimali samo 1-3 kapsule dnevno, postigli su rezultate jednake ili bolje od svih nestabilnih kreatinskih jedinjenja. Budući da ne vezuje prekomernu vodu, pogodan je i u fazama definicije mišića.

Kakve efekte pokazuje Kre- Alkalin i koje su njegove prednosti?

 # sve efekte kreatin monohidrata bez opadajuće faze 

 # nema neželjenih efekata

 # nema faze punjenja

 # napravljen je najsofisticiranijom tehnologijom

Sastav

2 kapsule

 

količina

Kre-Alkalyn

1,5 g

Način upotrebe
Popiti 2 kapsule pre i 2 kapsule posle treninga.
Napomena
Komentari korisnika
Samo registrovani članovi ATP Sporta mogu da ocene ovaj proizvod, pišu komentare i svoja iskustva vezana za korišćenje ovog preparata. Registruj se| Prijavi se
coysal 6. 10. 2014.
Odlicna stvar,ne vuce vodu,daje snage i ne stvara zavisnost (bitno je nastaviti trenirati nakon koriscenja i dolazi do definicije odlicne)

 
  AMIX  
KRE-ALKALYN  
KRE-ALKALYN
Pakovanje: 120capsCena: 2800 din

 
  • Currently 4.60/5

Ocena: 4.6
Registrovani korisnici mogu da ocenjuju proizvode.