atpsport

Opis
ARTHREO-FREEje jedinstvena mesavina cetiri aktivna sastojka koji pomazu ispravno funkcionisanje zglobova, hrskavica i tetiva. Glukozamin je osnovna komponenta sinovijalne tecnosti. Nedostatak glukozamina u telu izaziva razblazivanje sinovijalne tecnosti i kao posledica toga zglobovi su podlozniji habanju i ostecenjima. Glukozamin pomaze regeneraciju hrskavice u zglobovima, ojacava i cini njihovu strukturu elasticnijom i unapredjuje funkciju zglobova i mobilnost. Hondroitin zajedno sa glukozaminom je jedna od najvaznijih komponenti hrskavice. Povecava sintezu proteoglikana koji su komponente vancelijske supstance u hrskavici. Zbog mehanickih osobina vancelijske supstance, hrskavica apsorbuje sokove koji deluju na lokomotorni sistem, asistirajuci i cineci pokrete laksim. MSM je odlican izvor bioaktivnog sumpora, jedinjenja koja uticu na sintezu vezivnog tkiva kao sto je kolagen, kao i mnoge druge vazne enzime, antitela i glutation. Vitamin C igra vaznu ulogu u formiranju i cuvanju kolagena i kako je jak antioksidans stiti organizam od slobodnih radikala koji izazvaju izmedju ostalih efekata stetu u hrskavici zglobova.
Sastav
Način upotrebe
Uzimajte 4 kapsule dnevno, pozeljno po 1 uz svaki obrok. Za najbolje rezultate savetuje se kontinuirano koriscenje u periodu od 7-8 nedelja.
Napomena
Komentari korisnika
Samo registrovani članovi ATP Sporta mogu da ocene ovaj proizvod, pišu komentare i svoja iskustva vezana za korišćenje ovog preparata. Registruj se| Prijavi se
 
  Activlab  
ARTHREO-FREE  
ARTHREO-FREE
Pakovanje: 60tabCena: 1500 din

 
  • Currently 0.00/5

Ocena: 0.0
Registrovani korisnici mogu da ocenjuju proizvode.