atpsport

Opis
Vaši mišići dobijaju energiju od molekula koji se naziva ATP, a čije su zalihe potrošene nakon intenzivne aktivnosti. Kreatin je prirodna supstanca koja obnavlja ATP. Ispitivanja su pokazala da saturacija (zasićenje) mišića kreatinskom dopunom povećava sposobnost kreatina da brzo povrati energiju, uvećava mišićne ćelije i poboljšava sintezu proteina. Kreatin je garancija uspeha za bodibildere i druge sportiste. On će Vam pomoći da izdržite i najnapornije treninge i očvrsnuti i uvećati Vaše mišiće.
Nisu svi preparati kreatina isti, pošto proces ekstrakcije obično ostavlja izvesne primese.Creatine Monohydrate je u obliku mikro-kristala da bi se obezbedila najbrža moguća apsorpcija. Kvalitetnija kreatinska dopuna jednostavno ne postoji.
Sastav
Način upotrebe
U početnoj fazi (fazi saturacije) treba uzimati jednu ravnu kafenu kašičicu (5 g) četiri puta na dan u trajanju od 5 dana. Sledi doza održavanja, jedna ravna kafena kašičica dva puta dnevno u trajanju od 12 - 16 nedelja. U toku uzimanja preparata treba piti dosta tečnosti.
Napomena
Komentari korisnika
Samo registrovani članovi ATP Sporta mogu da ocene ovaj proizvod, pišu komentare i svoja iskustva vezana za korišćenje ovog preparata. Registruj se| Prijavi se
 
  Extrifit  
CREATINE  
CREATINE
Pakovanje: 400grCena: 1650 din

 
  • Currently 4.00/5

Ocena: 4.0
Registrovani korisnici mogu da ocenjuju proizvode.