atpsport

Opis

Strategija: najkvalitetnije esencijalne i bcaa aminokiseline za izgradnju čiste nemasne mišićne mase
Protein iz surutke sadrži esencijalne aminokiseline i idealan je za poboljšanje fizičke konstitucije i mišićne mase. 

Bogat je izvor aminokiselina razgranatog lanca (BCAA), koje se direktno metabolizuju u mišićnom tkivu i mišići ih primarno upotrebljavaju tokom treninga. Protein iz surutke obezbeđuje značajne količine leucina, jedne od BCAA aminokiselina, koji ubrzava sintezu mišićnih proteina, a samim tim i njihov rast. Istraživanja ukazuju da sportisti koji ishranom unose više leucina imaju glatke mišiće sa manjim procentom masti, a time postižu i bolju mišićnu definiciju. U odnosu na proteine iz soje, mleka i jaja, izolat proteina iz surutke sadrži i do 50% više leucina. 

Taktika: brza resorpcija i dotok hranljivih materija u mišiće
Protein iz surutke je dobro rastvorljiv, lako se vari i u visokom procentu apsorbuje u organizmu. Spada u brzorastvarajuće proteine, jer za kratko vreme mišićima obezbeđuje hranljive materije. 

Ovaj protein predstavlja i jaku podršku imunitetu jer podiže telesni nivo glutationa, koji je jak antioksidant. Jaki treninzi i vežbe redukuju količine glutationa, a protein iz surutke ga nadoknađuje. Ovaj protein, kao dodatak jednom lakom obroku u toku dana, obezbeđuje dovoljnu količinu energije, a time na zdrav način utiče na količinu hrane koja će biti unesena u toku sledećeg obroka. 

Suština: najkvalitetnije biološki aktivne frakcije proteina iz surutke
HyperWhey™ je posebno formulisana proteinska matrica koja se sastoji iz najkvalitetnijih frakcija proteina iz surutke - hidrolizovanih peptida, mikrofiltriranog izolata i ultrafiltriranog koncentrata. Izuzetno je prijatnog ukusa, lako se rastvara i priprema. 

Osnovne karakteristike 

- formula sa malim procentom ugljenih hidrata

- anabolni i antikatabolički efekti

- ubrzana proteinska sinteza

- skraćeno vreme oporavka

- izuzetno ukusan proteinski napitak

- najbolji mogući profil aminokiselina

- gubljenje telesnih masti

Sastav

32 g

 

količina

Kaloricna vrednost

120 kcal

Ukupna mast

1g

Holesterol

40mg

Ukupno ugljenih-hidrata

5g

Dietetska vlakna

1g

Seceri

1g

Protein

20g

Natrium

25mg

Kalijum

100mg

Način upotrebe

Razmutiti 2 dozirne merice proteina u 3,5 do 5 dl, u zavisnosti od željene gustine, sa vodom ili obranim mlekom. Uzimati 1 do 3 puta dnevno.

Napomena

Nema posebnih upozorenja.

Koristiti po uputstvu proizvođača.

Komentari korisnika
Samo registrovani članovi ATP Sporta mogu da ocene ovaj proizvod, pišu komentare i svoja iskustva vezana za korišćenje ovog preparata. Registruj se| Prijavi se
gibo91 29. 01. 2013.
jel moze da zameni elitewhey??

velja_no 9. 09. 2013.
Moze ovaj proizvod je neveroavatno dobar, sto se tice odnosa cena kvalitet ovde kvalitet prevazilazi sve spekulacije kada je rec o dosta niskoj ceni. Ja ga koristim dugo i prezadovoljan sam.

puremass 2. 10. 2014.
dali je ovaj protein bolji od iron whey posto nemogu da se odlucim pa bi voleo ako neko ima iskustva sa oba koji bi mi pre preporucio

 
  Nutrabolics  
Hyper Whey  
Hyper Whey
Pakovanje: 2.3kgCena: 5950 din

 
  • Currently 5.00/5

Ocena: 5.0
Registrovani korisnici mogu da ocenjuju proizvode.