atpsport

Opis
Katehini iz zelenog čaja deluju sinergijski sa metilksantinima iz guarane i sinefrinom iz gorke pomorandže, čineći jedinstven sistem za kontrolu apetita, sagorevanje masti i povećanje energetskog nivoa, bez efedre.
Dve kapsule Charge dnevno je baš ono što je potrebno da bi započnela transformacija našeg tela i ostvarenje željenog cilja, savršenog tela. Charge predstavlja ključnu komponentu zajedno sa dobro izbalansiranim treningom i ishranom.
Charge ASF u svojoj superiornoj formuli sadrži L-tirozin koji pomaže obnavljanju neurotransmitera, koji utiču na mobilizaciju masti iz ćelija.
Charge ASF daje najbolje rezultate kada se koristi u kombinaciji sa visokoproteinskom dijetom i dijetom sa umerenim unosom ugljenih hidrata.
Sastav

2 kapsule

 

količina

Pantotenska Kiselina

50 mg

Ekstrakt zelenog čaja

200 mg

Kofein

300 mg

Piruvat

100 mg

Ekstrakt kore bele vrbe

50 mg

Koren đumbira

10 mg

Termomešavina (L-Tirozin, L-Karnitin, Naringin)

340 mg

Način upotrebe
Uzeti jednu dozu ujutru ili 30 minuta pre treninga. Ne uzimati više od 4 kapsule dnevno.
Napomena
V A Ž N O
1. Ovaj proizvod nije namenjen za upotrebu kao jedini izvor ishrane, nego samo kao deo dijete koja je energetski ograničena, balansirana i raznovrsna.
2. Potražite savet lekara pre uzimanja ukoliko ste ranije bolovali ili bolujete od: astme, aritmije, hipotenzije, hipertenzije, hipotiroidizama, bolesti srca, abnoralane funkcije jetre, epilepsije, ako imate iznenadni napad nemira; ili ako uzimate lekove kao MAO inhibitori, antidepresive ili acetylcholinesterase inhibitore.
3. Ne prekoračujte preporučene dnevne doze.
4. Smanjite doze ili prestanite sa uzimanjem ako nastupe: pospanost, uznemirenost, anksioznost, vrtoglavica, glavobolja ili neravnomerni otkucaji srca.
5. Proizvod ne smeju da upotrebljavaju trudnice ili
dojilje.
Komentari korisnika
Samo registrovani članovi ATP Sporta mogu da ocene ovaj proizvod, pišu komentare i svoja iskustva vezana za korišćenje ovog preparata. Registruj se| Prijavi se
bigbox 21. 06. 2010.
extra stvar i extra kick!

MirkoV 19. 11. 2010.
Slazem Se za kick , mozda ima najjaci od svih sagorevaca koje sam probao

luđak22 27. 03. 2012.
A šta mislite o ovom drugom Charge-u bez ephedre ?

 
  Labrada  
Charge ASF  
Charge ASF
Pakovanje: 120 kapsulaCena: 3000 din

 
  • Currently 4.33/5

Ocena: 4.3
Registrovani korisnici mogu da ocenjuju proizvode.