atpsport

Opis

NTB MASS FUSION je proteinska formula koja potpomaže brži dobitak na telesnoj i mišićnoj masi. Brze rezultate pokazuje zahvaljujući visokom sadržaju kvalitetnih aminokiselina i ugljenih hidrata koji povećavaju stepen izgradnje mišića i brzinu oporavka nakon treninga. U sastavu sadrži brzo delujuće (izolate proteina iz surutke) i sporo delujuće (micelarni kazein) izvore proteina kako bi što brže nahranio mišiće neophodnim materijama za rast i kako bi što duže održali pozitivni azotni bilans te obezbedili i do osam sati neprekidnog anabolizma. Uz redovnu upotrebu ovog suplementa i pravilan trening sigurni ste da će te za kratko vreme nabaciti kvalitetne kilograme koji vam nedostaju.

U ovaj gainer nisu naknadno dodati prosti šećeri i nepotrebni aditivi.

Da bi sastav bio što kvalitetniji NTB MASS FUSION sadrži WAXYBOLIC patentiranu matricu ugljenih hidrata sa sporim oslobađanjem, koja je niskog glikemijskog indeksa tako da ne utiče u znatnoj meri na nivo insulina uz istovremeno stvaranje glikogena i povećanje volumena mišićnih vlakana. Za razliku od ostalih konkurentnih proizvoda, ovaj proizvod ne sadrži dodate proste šećere, fruktozu, niti sukralozu.

Takođe NTB MASS Fusion sadrži kompleks zdravih masti koje povećavaju energiju, a ne goje! Ove masti povećavaju nivo testosterona tako da će to dodatno pojačati anabolizam, te će te više i agresivnije trenirati i nabaciti više mišića.

NTB MASS FUSION snabdeva organizam sa 950 kvalitetnih kalorija koje će Vam u znatnoj meri olakšati ukupni dnevni kalorijski unos i puno pomoći kada izgrađujete mišićnu i telesnu masu. Lako se i brzo priprema, te je jednostavan za konzumiranje, samo razmutite jednu mericu tri puta dnevno u vodi ili mleku i popijete visoko-kvalitetan obrok koji vam ne treba ni minut da pripremite.

Sastav

3 merice

 

količina

Kaloricna vrednost

950 kcal

Kalorije iz masti

81 kcal

Ukupna mast

9g

Zasicene masne kiseline

2g

Holesterol

20mg

Soda

400mg

Potasium

350mg

Ukupni ugljeni-hidrati

170g

Dietetska vlakna

2g

Seceri

28g

Preotein 

47g

Kalcium

150mg

Način upotrebe

Tri puta po jedna merica dnevno sa vodom ili mlekom

Napomena

Nema posebnih upozorenja.

Koristiti po uputstvu proizvođača.

Komentari korisnika
Samo registrovani članovi ATP Sporta mogu da ocene ovaj proizvod, pišu komentare i svoja iskustva vezana za korišćenje ovog preparata. Registruj se| Prijavi se
mitarnk 14. 03. 2012.
Mnogo dobar gejner

Marko96 9. 06. 2012.
Uzeo sam prekjuce da ga koristim iskustva korisnika su odlicna nadam se da ce mi pomoci...inace imam 50 kila i 175 visine pa cemo videti inace ukus je odlican ja stavljam jednu mericu izmedju dorucka i rucka i jednu posle treninga...

ersanm 21. 09. 2012.
uzelismo,pa cemo da probamo :)

 
  Nutrabolics  
Mass Fusion  
Mass Fusion
Pakovanje: 7.26kgCena: 7790 din

 
  • Currently 4.50/5

Ocena: 4.5
Registrovani korisnici mogu da ocenjuju proizvode.