atpsport

Opis

Compex Mi senzor kabal vam omogucava da koristite prednosti Muscle Inteligence ( poznate kao Mi ) tehnologije u odredjenim COMPEX uredjajima.

 

Uredjaji koji podrzavaju Mi senzor su:

-         Copmex SP2.0

-         Compex SP4.0

-         Compex SP6.0

-         Compec FIT3.0

-         Compex FIT5.0 

Mi tehnologija :

Mi je jedinstvena tehnologija koja uzima u obzir sve karakteristike vasih misica i omogucava vam veci level stimulacije koji je pogodan za vase misice prema njihovim karakteristikama.Veoma je prosto zato sto se informacije unose u  stimulator automatski.Veoma je komforno i efektivno,zato sto se podesavanja stimulatora su srazmerne sa vasim misicnim karakteristikama i fizickoj pripremi.

 

 

Mi senzor kabal :

Mi senzor kabal je mali senzor koji povezuje stimulator sa elektrodama.To predstavlja glavnu komponentu u merenju fizickih karakteristika vasih misica.

 

Mi Scan :

Malo pre nego sto se krene sa radnom sesiom koristeci Mi SCAN funkcije,Mi SENZOR oscea selektovani misic ili misicnu grupu i automatski podesava stimulacione karakteristike prema pogodnostima ovog dela tela,u zavisnosti od vase fizicke pripreme

( snage)

 

Mi Tens :

Sa Mi TENS funkcijama ,Mi SENZOR veoma lako podesava stimulacionu energiju do onih levela koji su potrebni i korisni u programima PAIN RELIEF.Podesavanje se vrsi odmah,pojednostavljujuci proceduru za korisnika i garantuje optimalne rezultate.

 

Mi RANGE :

Sa Mi RANGE funkcijama ,Mi SENZOR indikuje podesavanja za optimalnu indikovanu energiju za programe niskih frekvencija kao sto su RECOVERY ili MASSAGE.

 

Veoma je prost za koriscenje sve se radi automatski tako da korisnik nema nikakvih poteskoca sa koriscenjem ili nerazumevanjem terapije.

Sastav
Način upotrebe
Napomena
Komentari korisnika
Samo registrovani članovi ATP Sporta mogu da ocene ovaj proizvod, pišu komentare i svoja iskustva vezana za korišćenje ovog preparata. Registruj se| Prijavi se
 
  Compex  
Compex Mi Senzor  
Compex Mi Senzor
Pakovanje: komadCena: 11250 din

 
  • Currently 5.00/5

Ocena: 5.0
Registrovani korisnici mogu da ocenjuju proizvode.