atpsport

Opis
All Stars Iso-Tech 94 sadrži mikro-filtrirani izolat surutke, najkvalitetniji od svih proteina surutke. On se izdvaja po izuzetno visokom procentu prirodnih komponenti, među kojima su Alfa Laktalbumini, Beta Laktoglobulini, Glikomakropeptidi i Imunoglobulini. Sirovine korišćene u izradi All Stars Iso-Tech 94 su izuzetnog kvaliteta. Biološka vrednost All Stars Iso-Tech 94 je 104, što je čini najvišom od svih vrsta proteina. To znači da telo može procesuirati All Stars Iso-Tech 94 veoma efikasno. Pri izradi All Stars Iso-Tech 94 korišćena je CFM (Cross Flow Microfiltration) tehnologija - prvi, originalni i neprevaziđeni postupak dobijanja idealnog oblika proteina surutke, koji jedini u sebi objedinjava sve one visoko-poželjne osobine proteina surutke dokumentovane u brojnim naučnim studijama u području sportskih performansi, ubrzanja oporavka, kao i jačanju imuniteta i opšteg zdravlja. Unakrsnom filtracijom uz upotrebu jedinstvenih keramičkih filtera dobija se protein surutke sa daleko najvećim potencijalom za nitrogenu retenciju tj. ugradnju i, što je posebno važno, sa potpuno očuvanim svim dragocenim mikro-frakcijama. Upravo ove delikatne mikro-frakcije daju proteinu surutke njegovu neprevaziđenu nutricionu moć – ali nažalost upravo te mikrofrakcije se najlakše i gube kad se primenjuju drugi, inferiorni metodi prerade proteina surutke. Zbog toga u svetu ozbiljne sportske i kliničke ishrane CFM važi za jedinu zaista idealnu opciju, dok su sve drugo imitacije i kompromis nauštrb kvaliteta, čistoće i delotvornosti. Ako ste zaista ozbiljni po pitanju vaših ciljeva, onda sigurno ne želite i nećete prihvatiti nikakve kompromise, a pogotovo ne po pitanju moći proteina surutke koji koristite. Zato je originalni CFM protein vaš jedini pravi i savršeni izbor!
Sastav

30 g

 

količina

Energetska vrednost

113 kcal

Ukupno ugljenih hidrata

1 g

Šećeri

0,6 g

Dijetetska vlakna

0 g

Masti

0,5 g

Zasićene masti

0,2 g

Protein

26 g

Natrijum

0,1 g

Vitamin B1

0,4 mg

Vitamin B2

0,5 mg

Vitamin B6

0,6 mg

Kalcijum D-Pantotenat

1,8 mg

Niacin

5,4 mg

Vitamin B12

0,3 mcg

Vitamin C

18 mg

Vitamin E

3 mg

Biotin

45 mcg

Način upotrebe
Umutite 30 g All Stars Iso-Tech 94-a u 300 ml mleka ili vode. Pijte neposredno posle treninga, a u zavisnosti od potrebe i između obroka, ili kao zamenu za obroke.
Napomena
Nema posebnih upozorenja.

Koristiti po uputstvu proizvođača.
Komentari korisnika
Samo registrovani članovi ATP Sporta mogu da ocene ovaj proizvod, pišu komentare i svoja iskustva vezana za korišćenje ovog preparata. Registruj se| Prijavi se
 
  All Stars  
ISO-TECH 94  
ISO-TECH  94
Pakovanje: 750 gCena: 4200 din

 
  • Currently 5.00/5

Ocena: 5.0
Registrovani korisnici mogu da ocenjuju proizvode.