atpsport

Opis

Ultimate Nutrition Muscle Juice Revolution 2600 je ULTIMATIVNI gainer na tržištu! Sadrži 56 grama proteina u obliku Octo-Pro proteinske mešavine, sastavljene iz 8 ključnih vrsta proteina! Sadrzi i 170 grama sporovarećih ugljenih hidrata, napravljenih tako da minimiziraju naduvavanje stomaka koje ćete iskusiti od drugih gainera!

Uz prekursore glutamina prisutne u ovom proizvodu, dobićete i 1000 mg glutamina po serviranju uključujući i revolucionarni L-Alanyl-L-Glutamin! Ovaj moćni dipeptid ce zaštiti vaše mišiće od razgradnje i daće vam energiju za vežbanje! Proteinska mešavina koja se sastoji iz više različitih izvora proteina, superiorna je nad bilo kojim pojedinačnim proteinom za dugoročno snabdevanje vašeg tela neophodnim nutrijentima. Izolovani oblici proteina iz surutke kao što su hidrolizat, izolat i koncentrat daju vašem telu momentalan priliv aminokiselina, zatim se uključuju proteini iz jaja koji imaju kompletan spektar aminokiselina idealan za mišićni rast, a da bi vaše telo tokom nekoliko sati imalo dovoljno gradivnog materijala, tu su micelarni kazein, kalcijum kazeinat i koncentrat proteina iz mleka koji se dugo vare dajući telu dovoljno vremena da ih u potpunosti apsorbuje!
Nova Muscle Juice formula takođe nudi novu kombinaciju ugljenih hidrata namenjenih sportistima: Karbo-lyn! Ovaj kompleks je prvenstveno namenjen punjenju tela ugljenim hidratima. Dizajniran je za profesionalne sportiste koji traže brz, lak i efikasan način da napune mišiće glikogenom (rezervom energije). Ovaj visokotehnološki ugljenohidratni kompleks brzo prolazi kroz želudac, 80% brze od dekstroze ili običnog šećera, ponašajući se pritom kao pumpa, povlačeći vodu i nutrijente zajedno sa sobom!
Muscle Juice Revolution 2600 poseduje zdravu mešavinu masnih kiselina. Ima nizak sadržaj zasićenih (loših) masti, visok sadržaj mononezasićenih masti koje snižavaju nivo lošeg holesterola i najbolje izvore Omega-3 masnih kiselina i energije! MCT ulje imitira ugljene hidrate kao izvor energije, ali za razliku od njih se ne skladišti u telesne masti!

Ultimate Nutrition Muscle Juice Revolution 2600 sadrži i mešavinu enzima koja potpomaže bržu i lakšu razgradnju i apsorpciju unesenih nutrijenata!

Sastav

1 doza (265 g)

 

količina

Energetska vrednost

1020 kcal

Ukupno ugljenih hidrata

170 g

Šećeri

18 g

Dijetetska vlakna

0 g

Masti

14 g

Zasićene masti

3 g

Holesterol

1170 mg

Protein

56 g

Natrijum

150 mg

Način upotrebe
Promešajte 4 merice Muscle Juice Revolution 2600 (265 grama) sa oko 0,5 litra mleka ili vode. Da bi ste maksimizovali dobitak mišićne mase i poboljšali svoj trening, uzmite jednu dozu ujutru nakon ustajanja i drugu dozu neposredno nakon treninga. U zavisnosti od potreba, možete ovaj proizvod koristiti između obroka, ili kao zamenu za obroke.
Napomena
Nema posebnih upozorenja.

Koristiti po uputstvu proizvođača.
Komentari korisnika
Samo registrovani članovi ATP Sporta mogu da ocene ovaj proizvod, pišu komentare i svoja iskustva vezana za korišćenje ovog preparata. Registruj se| Prijavi se
novajlija 5. 04. 2011.
mnogo dobar masiv necete se pokajat vredi svaki dinar

 
  Ultimate Nutrition  
Muscle Juice Revolution 2600  
Muscle Juice Revolution 2600
Pakovanje: 5 kgCena: 6290 din

 
  • Currently 4.00/5

Ocena: 4.0
Registrovani korisnici mogu da ocenjuju proizvode.