atpsport

Opis

L-carnitin je supstanca svojstvena telu, koja se iz aminokiselina metionin i lizin stvara u jetri i bubrezima. Organizam ima rezervu L-carnitin-a od 20-25g koja se nadopunjuje svakodnevnim konzumiranjem mesa i mleka. L-carnitin je za energetsku izmenu materije nužna supstanca i prvenstveno je potrebna za transport dugolančanih masnih kiselina kroz unutrašnju membranu mitohondrija. L-carnitina stimuliše istodobno aerobnu i anaerobnu energetsku razmenu materije, jer se kroz reakciju sa acetil-koenzimom A izlučuje slobodni koenzim A. Sa umerenom i konstantnom telesnom aktivnošču L-carnitin podupire na prirodni način razgradnju nepoželjnih masnih naslaga i višak kilograma. Idealan je kod spinninga, aerobika i kardiotreninga.

 

Hranu koju unosite u organizam L-Carnitin pretvara u čistu energiju. Da biste oslabili, nema potrebe za gladovanje. Za sagorevanje kalorija u Vašem organizmu sada je zadužen L-carnitin.

 

MEGA SNAGA TECNOG KONCENTRATA L-CARNITINA U SLOBODNOJ FORMI:

-1000 mg tečnog L-carnitina po porciji,

-50000 mg tečnog L-carnitina po flaši,

-sa praktičnom čašom za doziranje,

-2 super prijatna ukusa: trešnja i pomorandža.

Sastav

10 ml

 

količina

Energetska vrednost

0,4 kcal

Ukupno ugljenih hidrata

0 g

Masti

0 g

Proteini

0 g

Natrijum

0 g

L-Carnitin

1 g

Način upotrebe
Konzumirajte jednu porciju (10 ml) CARNI-LIQ 500 ujutru i još jednu (10 ml) popodne. CARNI-LIQ 500 se može piti nerazblažen ili razblažen sa 100-200 ml vode.

Za najbolje moguće rezultate u spoju sa intenzivnim treningom trebalo bi da CARNI-LIQ 500 uzimate u periodu od 6 nedelja. Onda bi trebalo da prekinete uzimanje na 2 nedelje.  Nadalje primenu CARNI-LIQ 500 ponoviti.
Napomena
Nema posebnih upozorenja.

Koristiti po uputstvu proizvođača.
Komentari korisnika
Samo registrovani članovi ATP Sporta mogu da ocene ovaj proizvod, pišu komentare i svoja iskustva vezana za korišćenje ovog preparata. Registruj se| Prijavi se
 
  All Stars  
CARNI-LIQ 2000  
CARNI-LIQ 2000
Pakovanje: 500 mlCena: 3950 din

 
  • Currently 5.00/5

Ocena: 5.0
Registrovani korisnici mogu da ocenjuju proizvode.