atpsport

Opis
HY-PRO Bar sadrži 30% visoko kvalitetnih proteina, 50% lako svarljivih ugljenih hidrata i 10% masti biljnog porekla; sa nutricionističkog aspekta ovo je idealno izbalansiran odnos hranljivih materija u jednom obroku.
Za većinu ljudi koji nemaju vremena za pripremu kvalitetnog obroka; jer žure na posao, sastanke, po ceo dan su na terenu...
HY-PRO Bar predstavlja najbolji izbor kao obrok za poneti. Pored pravilno izbalansiranog sastava HY-PRO Bar se izdvaja u odnosu na ponudu svojim fantasticnim ukusom - ni jedna proteinska štanglica nema tako dobar ukus kao HY-PRO Bar.
Namenjen je svim ljudima koji žele kvalitetan, a ukusan obrok u svojoj ishrani. Posebno je dobar za svakog profesionalnog sportistu i rekreativca koji ima povećane energetske potrebe i to kao obrok pre ili nakon treninga, a u periodu pauze između obroka kao dopuna ishrani.
Dobar je i za osobe koje obožavaju slatkiše a imaju probleme sa gojaznošću, jer pomocu
HY-PRO Bar-a će u svoj organizam uneti pravilno izbalansiran obrok koji po ukusu uopšte ne zaostaje za najukusnijim slatkišima.
All Stars je proizveo
HY-PRO Bar u 9 fantastičnih ukusa tako da će svako sebi naći odgovarajući ukus i uživati u njemu.
Ukusi su sledeci:
1. Bela Čokolada
2. Lešnik
3. Banana - Vanila
4. Kokos - Badem
5. Jagoda
6. Limun - Sir
7. Deluks - Čokolada - Lešnik
8. Deluks - Kokos - Ananas
9. Deluks - Borovnica - Jogurt.
Sastav

100 g

količina

Energetska vrednost

385 kcal

Ukupno ugljenih hidrata

46 g

Masti

9 g

Proteini

30 g

Način upotrebe
Preporučuje se, bilo kad u toku dana, pojesti 1 – 2 štanglice HY-PRO Bar-a. Za osobe koje nemaju vremena da doručkuju ovo je idealan doručak.
Odličan je obrok pre treninga jer će dati vašem organizmu neophodnu energiju za trening, takođe je i dobar obrok nakon treninga jer će vaše mišiće snabdeti dovoljnom količinom visoko vrednih proteina i enregijom koja je neophodna da se ti proteini ugrade u mišić.
Osobama na redukcionoj dijeti se savetuje da podele proteinsku štanglicu na dva jednaka dela (kao prepodnevnu i popodnevnu užinu) ili da zamene jedan kompletan obrok sa celom štanglicom.
Napomena
Nema posebnih upozorenja.

Koristiti po uputstvu proizvođača.
Komentari korisnika
Samo registrovani članovi ATP Sporta mogu da ocene ovaj proizvod, pišu komentare i svoja iskustva vezana za korišćenje ovog preparata. Registruj se| Prijavi se
damirces 12. 09. 2011.
MOžda jedna od najukusnijih proteinskih barova na tržištu...

Maja Zumba 10. 03. 2013.
Preporucujem.

 
  All Stars  
HY-PRO Bar  
HY-PRO Bar
Pakovanje: 100 gCena: 400 din

 
  • Currently 5.00/5

Ocena: 5.0
Registrovani korisnici mogu da ocenjuju proizvode.