atpsport

Opis
Amino Tropin predstavlja neizostavni suplement svakog sportiste i rekreativca koji želi da izgradi čist mišić i sačuva od razgradnje (katabolizma) već postojeću mišićnu masu, takođe pojačava izdržljivost organizma i mišićni volumen. Sadrži BCAA (amino kiseline razgranatog lanca) čija je osnovna funkcija zaštita mišićne mase od razgradnje jer direktno oksidiraju (razlažu) u mišiću i vrlo se lako konvertuju u glukozu obnavljajući glikogenske depoe. Takođe veliki broj studija pokazuje da utiču na pojačano sagorevanje potkožnog masnog tkiva. Da bi ispoljile svoj efekat neophodno je uzimati ih u efektivnoj koncetraciji i pravilnom međusobnom odnosu (Leucin:Izoleucin:Valin). Amino Tropin upravo sadrži čiste kristalne oblike ovih aminokiselina u pojedinačnoj formi (najprostiji oblik) koji se odmah apsorbuje u veoma efektivnoj koncentraciji od preko 5000 mg po porciji (6 tableta) u pravilnom odnosu 2 : 1 : 1. Da bi upotpunio efekat BCAA aminokiselina All Stars-ov tim naučnika je u Amino Tropin dodao čiste kristalne oblike (monomere) L-Arginina, L-Ornitina i Lizina koji stimulišu proizvodnju NO oksida rezultirajući povećan volumen mišića zatim bolju mišićnu prokrvljenost što sve zajedno utiče na povećanje čiste mišićne mase. 2 : 1 : 1 Arginin zajedno sa Ornitinom doprinosi očuvanju zdravlja organizma na taj način što vrši detoksikaciju organizma od viška amonijaka koji nastaje kao nus-produkt razgradnje proteina. Koncentracija Arginina iznosi 1500 mg po porciji, Ornitina 1152 mg i Lizina 750 mg. Amino Tropin sadrži i kompleks neophodnih vitamina koji direktno utiču na metabolizam amino kiselina, jednostavno bez Vitamina B6, Biotina, Kalcijuma i B5 Vitamina proces transaminacije i dezaminacije (metabolizam aminokiselina) ne bi bio maksimalan i pravilan. Ovaj sastav tableta zajedno sa čistom kristalnom formom aminokiselina predstavlja najbrzi način apsorpcije na tržištu ,a rezultat je bolja zaštita mišića od razgradnje i preokretanje procesa u anabolizam (izgradnju).
Sastav

6 kapleta

količina

Energetska vrednost

36 kcal

Ukupno ugljenih hidrata

<1 g

Masti

<1 g

Proteini

8,4 g

Aminokiselinski profil

L-Leucin

2502 mg

L-Arginin

1500 mg

L-Isoleucin

1251 mg

L-Valin  

1251 mg

L-Ornithin  

1152 mg

L-Lysin  

750 mg

Kalcijum

354 mg

Pantotenska kiselina

4,5 mg

Vitamin B6

3 mg

Biotin

5,4 mg

Način upotrebe
Uzmite jednu porciju 30 min. pre treninga sa 300 ml vode ili voćnog soka i drugu porciju odmah nakon treninga sa voćnim sokom ili dekstrozom. Savetuje se svim osobama koje su na redukcionoj dijeti, kako bi očuvali mišićnu masu od razgradnje koja moze biti posledica intezivnih treninga i redukcije kalorija.
Napomena
Nema posebnih upozorenja.

Koristiti po uputstvu proizvođača.
Komentari korisnika
Samo registrovani članovi ATP Sporta mogu da ocene ovaj proizvod, pišu komentare i svoja iskustva vezana za korišćenje ovog preparata. Registruj se| Prijavi se
maksamaksa 7. 07. 2011.
da li pijem amino tropin i na dan kada nemam trening :)

maksamaksa 7. 07. 2011.

 
  All Stars  
Amino Tropin  
Amino Tropin
Pakovanje: 132 kapleteCena: 5950 din

 
  • Currently 5.00/5

Ocena: 5.0
Registrovani korisnici mogu da ocenjuju proizvode.