atpsport

Opis
All Stars je na tržište lansirao preparat koji svojim kvalitetom i sastojcima predstavlja najboljeg stimulatora sinteze NO (azot oksida). NO (azot oksid) dovodi do vazodilatacije (širenje krvnih sudova) što obezbedjuje bolju prokrvljenost mišića, pa samim tim veći priliv hranljivih materija i kiseonika u mišić, a rezultat je veća izdržljivost, produžena mišićna napumpanost, više snage, intezivniji treninzi. Osnovni stimulator NO predstavlja L-Arginin, koji se u Intesity NO-X-u nalazi u koncentraciji od 3000 mg; takođe je dodat mikronizovan Kreatin Monohidrat, koji u kombinaciji sa NO dovodi do produžene napumpanosti mišića i povećanja snage. Intensity NO-X sadrži BCAA u pravilnom odnosu 2:1:1, u optimalnoj antikataboličkoj koncentraciji 3 : 1,5 : 1,5 g po porciji, tako da su vaši mišići prakticno zaštićeni od razgradnje koju može usloviti intezivan trening. Sadrži sve vitamine B-kompleksa u kombinaciji sa antioksidantima - vitaminima C i E, koji obezbeđuju brz oporavak ćelija, kao i pravilan metabolizam hranljivih materija (aminokiselina). Obogaćen je sa 150 mg 1,3,7 – Trimetilksantina (kofein) po porciji, pa tako stimulise CNS na bolji mentalni fokus u toku treninga. Da bi se obezbedila pravilna asimilacija aminokiselina dodato je 21 g ugljenih hidrata različite brzine apsorpcije (visoko molekularni ugljeni hidrati iz kukuruza, kao i monomer glukoze). Vrlo je prijatnog i osvežavajućeg ukusa.
Sastav

40 g

količina

Energetska vrednost

130 kcal

Ukupno ugljenih hidrata

21 g

Masti

<1 g

Proteini

9 g

Aminokiselinski profil

L-Leucin

3 g

L-Arginin

3 g

L-Isoleucin

1,5 g

L-Valin  

1,5 g

Vitamin B1

0,7 mg

Vitamin B2

0,8 mg

Vitamin B6

1 mg

Pantotenska Kiselina

3 mg

Niacin

9 mg

Vitamin B12

0,5 μg

Vitamin C

30 mg

Vitamin E

5 mg

Magnezijum

84 mg

Biotin

0,075 mg

Kreatin Monohidrat  

3 g

1,3,7 – Trimetilksantin (Kofein)

150 mg

Kalijum

160 mg

Način upotrebe
1 porciju (40 g) razmutiti u 400 ml vode i popiti 30 - 45 minuta pre treninga. Uzimati samo pre treninga u preporucenoj količini.
Napomena
V A Ž N O
1. Ovaj proizvod nije namenjen za upotrebu kao jedini izvor ishrane, nego samo kao deo dijete koja je energetski ograničena, balansirana i raznovrsna.
2. Potražite savet lekara pre uzimanja ukoliko ste ranije bolovali ili bolujete od: astme, aritmije, hipotenzije, hipertenzije, hipotiroidizama, bolesti srca, abnoralane funkcije jetre, epilepsije, ako imate iznenadni napad nemira; ili ako uzimate lekove kao MAO inhibitori, antidepresive ili acetylcholinesterase inhibitore.
3. Ne prekoračujte preporučene dnevne doze.
4. Smanjite doze ili prestanite sa uzimanjem ako nastupe: pospanost, uznemirenost, anksioznost, vrtoglavica, glavobolja ili neravnomerni otkucaji srca.
5. Proizvod ne smeju da upotrebljavaju trudnice ili
dojilje.
Komentari korisnika
Samo registrovani članovi ATP Sporta mogu da ocene ovaj proizvod, pišu komentare i svoja iskustva vezana za korišćenje ovog preparata. Registruj se| Prijavi se
 
  All Stars  
Intensity NO-X  
Intensity NO-X
Pakovanje: 640 gCena: 5950 din

 
  • Currently 5.00/5

Ocena: 5.0
Registrovani korisnici mogu da ocenjuju proizvode.