atpsport

Opis
Posle 5 godina neprekidnog istraživanja, Ultimate Nutrition sa ponosom izdaje Iso Sensation 93 - koji u sebi sadrži 100% Iso Chill Whey Protein Izolat. Iso Chill je funkcionalni Whey protein izolat obrađen na ultra-niskoj temperaturi mikrofiltracije prerađen da sadrži potpuni balans prirodno neizmenjenih (u izvornom obliku) bioaktivninh whey proteina uključujući i imunoglobin (IgG), lactoferin (Lf) i glycomacropeptide (GMP). On se dobija iz whey proteina, filtritajući kroz membranu i sušeći vazduhom tako sto se izloži posrednoj toploti da bi se obezbedio najveći kvalitet proizvoda.
Whey protein je u prirodi kompletan protein, sto znači da sadrži sve od suštinske važnosti bitne amino kiseline potrebne u svakodnevnoj ishrani. On ima idealnu kombinaciju amino kiselina koje pomažu da se poboljša strutkura tela i povećaju atletske mogućnosti. Whey protein takođe pomaže atletama da održe zdrav imuni sistem povećavajući nivo glutationa u telu. Glutation je antioksidant potreban za zdrav imuno sistem i vežbanje. Treninzi izdržljivosti mogu smanjiti nivo glutationa. Whey protein pomaže da atlete održe dobro zdravlje, snagu i da pokažu najbolje rezultate.
Iso Sensation 93 takođe uključuje i Glutapure Glutamin. U periodu napora (trening sa tegovima) određeni delovi tela iziskuju toliko puno glutamina da ga telo ne može proizvesti dovoljno. U ovim slučajevima, Glutamin kao dodatak ishrani moze uciniti veliku razliku. Naporni trening uzrokuje da se nivo glutamina u misicnim celijama smanji, dopuštajući time da dođe do sloma mišića.
Sastav

32 g

 

količina

Energetska vrednost

130 kcal

Protein

30 g

Ukupno ugljenih hidrata

1 g

Šećeri

<1 g

Holesterol

2 mg

Natrijum

50 mg
Način upotrebe
1 mericu razmutiti u čaši vode, soka ili bezmasnog mleka, i tako jednom do četiri puta dnevno popiti u skladu sa svojim potrebama. Sportisti obavezno jednu dozu posle treninga.
Napomena
Nema posebnih upozorenja.

Koristiti po uputstvu proizvođača.
Komentari korisnika
Samo registrovani članovi ATP Sporta mogu da ocene ovaj proizvod, pišu komentare i svoja iskustva vezana za korišćenje ovog preparata. Registruj se| Prijavi se
jagodinka 28. 04. 2012.

 
  Ultimate Nutrition  
IsoSensation 93  
IsoSensation 93
Pakovanje: 2,27 kgCena: 7600 din

 
  • Currently 4.67/5

Ocena: 4.7
Registrovani korisnici mogu da ocenjuju proizvode.