atpsport

Opis
Predstavljamo vam Ultimate Nutrition Protein Isolate, izolat proteina iz pšenice. Protein je jedan od najvažnijih dodataka ishrani kod sportista, i nezamenjiv je naročito kod onih koji su uključeni u dugotrajni i intenzivni tening snage. Protein je gorivo za mišićni rast, mišićnu masu i tonus. Ustvari protein je esencijalan za rast i razvoj čitavog organizma. Protein iz pšenice pruža sve dobrobiti kao i proteini iz mleka samo što ne sadrži laktozu i holesterol.
Koristi od izolata iz pšenice naročito imaju sportisti-vegeterijanci koji ne unose mlečne proizvode niti namirnice životinjskog porekla.
Protein iz pšenice sadrži visok sadržaj glutaminske kiseline koji može da se poredi sa sadržajem iste kod proteinskih praškova koji su poreklom iz mleka. Protein Isolate je obogaćen digestivnim enzimima radi optimizacije apsorbcije hranjljivih materija. Po serviranju sadrži 20g proteina, samo 1g šećera i ne sadrži laktozu i holesterol.
Ultimate Nutrition koristi izolat iz pšenice najvišeg kvaliteta i stepena čistoće. Zbog jedinstvenog sadržaja glutamina i glutaminske kiseline povećana je i potražnja za izolatom proteina iz pšenice. Za vreme fizičkog napora koji prouzrokuje stes na organizam glutaminske zalihe se troše i potrebno ih je obnoviti dodatnim unosom iz kvalitetnog izvora.
Dizači tegova i bodibilderi podrazumevaju da je glutamin od vitalnog značaja za izgradnju mišića jer je zadužen za dostavljanje azotnih materija tamo gde su one potrebne. Svako ko diže tegove shvata da je pozitivni azotni bilans neophodan za izgradnju mišića. Glutamin je antikatabolik koji smanjuje nivo razgradnje mišića te mišići zadržavaju tonus i volumen i nakon veoma napronih treninga. Takođe pomaže organizmu da prirodno poveća lučenje hormona rasta koji je zadužen za mnoge funkcije u organizmu a i za smanjenje masti, povećanje čiste mišićne mase, i povećanje gustine kostiju. Pored navedenih smanjuje nivo mlečne kiseline u mišićima te se mišić teže umara.
Protein Isolate koristi sportistima, bodibilderima i svakom ko želi da obogati ishranu kvalitetnim proteinima.
Sastav

28,4 g

količina

Energetska vrednost

100 kcal

Ukupno ugljenih hidrata

3 g

Masti

1 g

Zasićene masti

0,5 g

Protein

20 g

Natrijum

100 mg

Aminokiselinski profil

L-Leucin

1502 mg

L-Izoleucin

690 mg

L-Valin

742 mg

L-Lizin

342 mg

L-Treonin

506 mg

L-Metionin

276 mg

L-Fenilalanin

1112 mg

L-Triptofan

384 mg

L-Arginin

620 mg

L-Aspartamska Kiselina

700 mg

L-Cistin

554 mg

L-Alanin

530 mg

L-Glutamička Kiselina

6460 mg

L-Glicin

808 mg

L-Histidin

398 mg

L-Prolin

2720 mg

L-Serin

1028 mg

L-Tirozin

628 mg
Način upotrebe
Jednu dozirnu mericu razmutiti u 2,5 dl vode ili soka i konzumirati posle treninga i između obroka.
Napomena
Nema posebnih upozorenja.

Koristiti po uputstvu proizvođača.
Komentari korisnika
Samo registrovani članovi ATP Sporta mogu da ocene ovaj proizvod, pišu komentare i svoja iskustva vezana za korišćenje ovog preparata. Registruj se| Prijavi se
cexon1 14. 04. 2011.
extra

jaropolic 23. 06. 2011.

stevara91 12. 08. 2011.
Jel neko koristio ovaj protein,i ako jeste da li moze da mi kaze kakav je ?

chocogirl 17. 02. 2012.
Kakav je ukus ovog proteina? NIgde ne pise...

StAleksandra 5. 06. 2012.
Ukus je čokolada :) Ja koristim ovaj protein jer sam vegan već nekoliko godina. Nemam prevelike potrebe za proteinskim dodacima jer ih dosta unosim hranom. Medjutim, jedna merica posle treninga ako idem svaki drugi dan u teretanu mi je sasvim dovoljna. Ako idem svaki dan u teretanu (što je svake 2 nedelje) onda uzmem i jednu mericu sa pahuljicama za doručak. Naravno, ako jedeš puno životinjskih "namirnica" nećeš imati isti učinak jer vegani nemaju problema sa holesterolom, nataloženim mesom u probavnom traktu i mlečnom kiselinom u mišićima. Zapravo, ima je onoliko koliko je sam organizam izluči. Napomenula bih da dižem dosta veće težine od drugih žena (ne koristim roze tegiće :D)pa se sve ovo što sam napisala može odnositi i na muškarce. Moj dečko, takodje, koristi ovaj protein.

 
  Ultimate Nutrition  
Protein Isolate  
Protein Isolate
Pakovanje: 908 gCena: 3050 din

 
  • Currently 3.33/5

Ocena: 3.3
Registrovani korisnici mogu da ocenjuju proizvode.