atpsport

Opis
Beta Alanin i KreAlkalin kombinacija dva trenutno vodeća preparata na svetskom tržištu ! ! !
Kao što svaki od njih pojedinaćno veoma dobro deluje na dobijanje snage definisanje mišićne mase, tako se pokazalo u određenim desetonedeljnim studijama da je najbolje ova dva suplementa uzimati u kombinaciji.
Razlog je veoma jednostavan: Beta Alanin intezitet treninga podiže skoro do maksimuma, značajno odlaže napor i iscrpljenost u toku visoko intezivnih napora i vidno smanjuje psihofizički zamor. KreAlkalyn pomaže u treninzima koji za cilj imaju da što više aktiviraju mišićna vlakna i da se što dublje prodru u mišiće.
KreAlkalyn zbog svoje sposobnosti da reciklira ATP (po znatiji kao molekul snage), doprinosi da vežbač ima dodatnih od 3 do 6 ponavljanja u seriji!
Dakle kombinacija ova dva suplementa je pun pogodak za sve one ko ji su rešili da krenu u ozbiljne trenige da u što kraćem vremenskom periodu dobiju na snazi, masi i definiciji mišića, kao i da steknu tako zvanu snažnu izdržljivost .toliko potrebnu u borilačkim disciplinama ili sporto vima gde je izražen kontakt i duel u igri.
Beta KreAlkalyn je suplement poslednje generacije i preporučuje se svim ozbiljnijim vežbačima i sportistima kao i onima koji veoma temeljno i istrajno prilaze svojim treninzima.
Sastav

4 kapsule

 

količina

Kre-Alkalyn®

1,5 g

Beta Alanin

1,5 g


Način upotrebe
4 kapsule dva puta dnevno, na dan treninga jedno serviranje (4 kapsule) pre podne a drugo serviranje pola sata pre treninga.
Napomena

V A Ž N O

Ne koristite ovaj proizvod ako imate problema sa bubrezima. Višak kreatina se izbacuje urinom u obliku kreatinina.

Komentari korisnika
Samo registrovani članovi ATP Sporta mogu da ocene ovaj proizvod, pišu komentare i svoja iskustva vezana za korišćenje ovog preparata. Registruj se| Prijavi se
milossss 15. 04. 2010.

nenadm 29. 10. 2010.
ovo je glupost, kre alkalyn je 7 puta bolji

 
  Ultimate Nutrition  
Beta K  
Beta K
Pakovanje: 200 kapsulaCena: 4300 din

 
  • Currently 3.57/5

Ocena: 3.6
Registrovani korisnici mogu da ocenjuju proizvode.