atpsport

Opis
Whey protein ima najveću biološku vrednost od svih nam dostupnih proteina. Mikrofiltriran i izolovan iz tečne surutke kompleksnim sistemom niskih temperatura, koji omogućava dobijanje proteina najvišeg kvaliteta.
Bez obzira koliko dugo vežbate, mesecima ili godinama, verovatno ste spoznali da je zapravo pravilna ishrana 80 - 90% uspeha i da će te izgledati onako kako se hranite. Tačno!!! Kao gradivni blok mišića protein je najvažniji nutrient kada se radi o izgradnji mišićne mase, ali ono što je još važnije koji izvor proteina je najbolji kada govorimo o izgradnji mišićne mase i povećanju snage, uz istovremeno gubljenje masnih naslaga. Ova tema je beskonačna u svim sportskim krugovima, verovatno zato što postoje mnoge teorije i dezinformacije na polju ishrane. ULTIMATE NUTRITION, kao jedna od vodećih kompanija za proizvodnju sportskih suplemenata u svim svojim proizvodima koristi proteine iz samo jednog izvora NAJBOLJEG WHEY (protein surutke mleka).
WHEY: Kada je proizveden pravilno, Whey protein ima najveću biološku vrednost od 134. To znači da organizam sintetiše proteine iz Wheya bolje od bilo kojeg drugog izvora proteina. Whey je glavni nus - proizvod u mlečnoj industriji i dobija se prilikom pravljenja sira. Nekada smatran viškom i proizvodom za bacanje, Whey je sada priznata i funkcionalna hrana sa zadivljujućim aplikacijama za bildere i ostale sportiste. Pravilno proizveden Whey protein ne sadrži laktozu, niskokaloričan je, ne sadrži skoro ni malo ugljenih hidrata i već je predsvaren da omogući bolju apsorpciju.
Whey sadrži ekstremno visoku dozu esencijalnih amino kiselina i najveću koncentraciju BCAA od bilo kog drugog izvora proteina. Whey takođe ima mnogobrojne zdravstvene beneficije, uključujući jačanje imunog sistema i mogućnost da drastično poveća nivo glutationa koji je verovatno najvažniji antioksidant i ima zadatak da štiti ćelije i uklanja razne otrove uključujući i teške metale. Pored svih prednosti u odnosu na ostale proteine i Whey protein ima svojih mana. Whey izolat i jeste najbolji, ali jako brzo ulazi u krvotok (i prolazi) tako da telo zadrži veoma mali deo, apsolutno nedovoljan za izgradnju bilo kakve ozbiljnije mišićne mase. Tako je bilo sa Whey proteinom sve do nedavno kada je i taj problem rešen. Upravo ovde ULTIMATE NUTRITION dokazuje da stoji rame uz rame sa najboljim proizvođačima saplemenata na svetu. Naime, superiornom izolatu je pridodat nešto slabiji, ali zato i sporiji - Whey koncentrat koji je doprineo uopštenom usporavanju belančevina, tako da je sad veći procenat zadržavanja proteina u organizmu. Takva kombinacija Whey-a (izolat i koncentrat) je bolja od bilo kog drugog izvora kada je u pitanju stvaranje brze i postojane mišićne mase, a kada se tome dodaju i drugi, po opšte zdravlje pozitivni efekti, Miks Whey (izolat i koncentrat) je daleko ispred konkurencije.
ULTIMATE NUTRITION u svim svojim proteinskim saplementima koristi Whey izolat i koncentrat najviše biološke vrednosti sa najvećim sadržajem BCAA u svim postojećim proteinskim frakcijama. Lako se rastvaraju u vodi i dobrog su ukusa.
Sastav

30 g

količina

Energetska vrednost

120 kcal

Ukupno ugljenih hidrata

2 g

Šećeri

1 g

Dijetetska vlakna

0 g

Masti

1 g

Zasićene masti

0,5g

Holesterol

120 mg

Protein

25 g

Natrijum

30 mg

Način upotrebe
3 puta dnevno jednu dozirnu mericu pomešanu sa 3 dl vode ili mleka (posle treninga, ujutru i pre spavanja).
Napomena
Nema posebnih upozorenja.

Koristiti po uputstvu proizvođača.
Komentari korisnika
Samo registrovani članovi ATP Sporta mogu da ocene ovaj proizvod, pišu komentare i svoja iskustva vezana za korišćenje ovog preparata. Registruj se| Prijavi se
ivanzh 7. 10. 2010.
najbolji protein za te pare.rastvorljivost,ukus i sto je bitno nestvaraju se gasovi.

jelena92 2. 04. 2015.
:)

 
  Ultimate Nutrition  
Prostar Whey  
Prostar Whey
Pakovanje: 2,39 kgCena: 6520 din

 
  • Currently 4.80/5

Ocena: 4.8
Registrovani korisnici mogu da ocenjuju proizvode.