atpsport

Opis
Ultimate Nutrition Crea Pure – platinum serija spada u grupu najčistijih i najkavalitetnijih mikronizovanih kreatin monohidrata na svetu. Za njegovu proizvodnju korišćena je najnovija tehnologija koja daje najčistiju supstancu oslobođenu od svih toksina koji nastaju prilikom proizvodnje kreatina što je rezultat najvećeg kvaliteta koji je danas dostupan na svetskom tržištu. Ova tehnologija perevazilazi sve standarde koji danas postoje na svetu a tiču se čistoće i kvaliteta supstanci. Kreatin je verovatno najpoznatiji preparat na tržištu sportskih suplemenata. Sportisti ga veoma cene jer brzo i snažno deluje na snagu, mišićnu masu, eksplozivnost. Kreatin se koristi u svim sportovima. Sportisti koji ga koriste teže se zamaraju i mnogo brže oporavljaju od fizičkih aktivnosti i napornih treninga. Kreatin monohidrat se apsorbuje kroz digestivni trakt u krv odakle se po prirodnom porcesu preuzima od strane mišića. Kad stigne u mišić - spreman je da dopunjava Adenozin Tri Fosfat (ATP) osnovni mišićni izvor energije. Ultimate Nutrition - Creapure spada u grupu mikronizovanih kreatina što znači da ima maksimalnu apsorpciju u digestivnom traktu t.j. nekoliko puta više od običnog kreatina.
Sastav

5 g

 

količina

Kreatin Monohidrat

5 g

Način upotrebe
Prvih 5 dana 4 dozirne merice (4 x 5 g) na prazan stomak a kasnije 2 dozirne merice (ujutru i posle treninga). Za bolji efekat kreatin mešati sa dekstrozom.
Napomena

V A Ž N O

Ne koristite ovaj proizvod ako imate problema sa bubrezima. Višak kreatina se izbacuje urinom u obliku kreatinina.

Komentari korisnika
Samo registrovani članovi ATP Sporta mogu da ocene ovaj proizvod, pišu komentare i svoja iskustva vezana za korišćenje ovog preparata. Registruj se| Prijavi se
 
  Ultimate Nutrition  
Creatine Monohydrate  
Creatine Monohydrate
Pakovanje: 1 kgCena: 2900 din

 
  • Currently 4.00/5

Ocena: 4.0
Registrovani korisnici mogu da ocenjuju proizvode.