atpsport

Opis
Arginin piroglutamat je poseban oblik arginina, koji u kombinaciji sa lizinom povećava prirodni hormon rasta isto kao znatno veća količina običnog L-arginina. Zahvaljujući ovoj izvanrednoj efikasnosti i ekonomičnosti, najširi krug korisnika sada može sebi da olakša put do lepšeg izgleda, boljeg zdravlja i kvaliteta života.
Lisin ubrzava oporavak sportista nakon treninga i povreda. Sudeluje u stvaranju hormona rasta. Pomaže ugradnju kalcijuma u koštano tkivo. Smanjuje umor, jača imunološki sistem.
Ovo je prava konbinacija koja učestvuje u rešavanju problema svakog ko ima problema sa mastima, koje se najviše talože tokom sna. Za razliku od preparata kao što je Ultra Riped i L– Karnitin koji spaljuju masti u toku dana, ova trojka Arginine Ornitine Lysine će ih spaljivati noću dok vi spavate. Prilikom sna dok se mišići obnavljaju, ova trojka pokreće "hormon rasta" i tada počinje pravi rast mišića.
Sastav

Sasatav na 3 kapsule(jedno serviranje)

količina

L-arginine piroglutamat

1500mg

L-lizin

750mg

Način upotrebe
3 kapsule dnevno pre noćnog sna.
Napomena
Nema posebnih upozorenja.

Koristiti po uputstvu proizvođača.
Komentari korisnika
Samo registrovani članovi ATP Sporta mogu da ocene ovaj proizvod, pišu komentare i svoja iskustva vezana za korišćenje ovog preparata. Registruj se| Prijavi se
Phantomatic 4. 03. 2013.

 
  Ultimate Nutrition  
Arginine Pyroglutamate Lysine  
Arginine Pyroglutamate Lysine
Pakovanje: 100 kapsulaCena: 2400 din

 
  • Currently 4.40/5

Ocena: 4.4
Registrovani korisnici mogu da ocenjuju proizvode.