atpsport

Opis
Dugo vremena su naučnici i sportisti zadivljeni moćima testosterona. Testosteron pomaže izgradnju mišića, naročito mu dajući čvrstinu i gustinu, istovremeno usporava procese starenja i pojačava seksualnu želju.Tribulus je u stanju da podigne od 40 do 100% nivo prirodnog testosterona u organizmu, bez neželjenih efekata. Dokazano je da Tribulus drastično povećava nivo lutenizirajućeg hormona (LH) koji utiče na veću produkciju testosterona u testisima. Povećanje nivoa testosterona na ovako prirodan način utiče i na pozitivni kvalitet sperme.
Tribulus je dugo bio tajna bugarskih i ruskih dizača tegova zbog svog značaja na jačanje tetiva i povećanje snage a samim tim i mišićne mase prirodnim putem.
Najjači tribulus koji je prisutan na našem tržištu. Svaka kapsula Ultimate Nutrition-ovog tribulusa sadrži 750 mg ekstrakta biljke Tribulus Terrestrisa standardizovanog na čak 45% steroidnih saponina.
Sastav

1 kapsula

 

količina

Tribulus Terrestris - sadrži preko 45% steroidalnih saponina.

750 mg


Način upotrebe
3 kapsule dnevno u toku dana uz obroke.
Napomena
VAŽNO
Ne koristite ovaj proizvod ako imate problema sa prostatom, povišen krvni pritisak, holesterol, trigliceride.
Komentari korisnika
Samo registrovani članovi ATP Sporta mogu da ocene ovaj proizvod, pišu komentare i svoja iskustva vezana za korišćenje ovog preparata. Registruj se| Prijavi se
 
  Ultimate Nutrition  
Bulgarian Tribulus  
Bulgarian Tribulus
Pakovanje: 90 kapsulaCena: 3200 din

 
  • Currently 3.00/5

Ocena: 3.0
Registrovani korisnici mogu da ocenjuju proizvode.