atpsport

Opis
Eskimsko stanovništvo zapadnog Grenlanda gotovo da ne poznaje bolesti srca, moždani udar, lošu cirkulaciju, to jest bolesti koje su najčešće u današnjoj civilazaciji. U ishrani Eskima takođe preovlađuju masti i proteini, koje su generalno označene kao uzrok navedenih bolesti, ali razlika je što Eskimi koriste uglavnom namirnice morskog porekla bogate koje nezasićenim masnim kiselinama. To su meso foke i ribe hladnih mora, pa tako unose 10 puta više nezasićenih masnih kiselina od stanovnika Evrope,koji uglavnom koriste zasićene masne kiseline.
Omega 3 je riblje ulje dobijeno od riba koje žive na velikim dubinama u severnim morima i sastoji se od nezasićenih masnih kiseline EPA i DHA. One su veoma važne kao dodatak ishrani, jer pomoću njih nastaje hormon prostaglandin koji reguliše sistem cirkulacije, imunološki sistem, metabolizam masti, nivo holesterola i triglicerida, reumatoidna oboljenja, oboljenja nervnog sistema (multipleks sklerozu) i osteoporozu. Novija istraživanja dokazuju da pojačan unos Omega 3 omogućava bolju koncetraciju i pamćenje naročito kod dece.
Sastav

1 gel kapsula

 

količina

Prirodni Koncentrat Ribljeg Ulja

1 g

Omega-3 Masne Kiseline

 

EPA

 

DHA

 

Druge Omega-3 Masne Kiseline

 

Način upotrebe
1gel kapsula uz svaki obrok (3 gel kapsule dnevno).
Napomena
Nema posebnih upozorenja.

Koristiti po uputstvu proizvođača.
Komentari korisnika
Samo registrovani članovi ATP Sporta mogu da ocene ovaj proizvod, pišu komentare i svoja iskustva vezana za korišćenje ovog preparata. Registruj se| Prijavi se
 
  NOW  
Omega 3  
Omega 3
Pakovanje: 200 gel kapsulaCena: 2600 din

 
  • Currently 2.00/5

Ocena: 2.0
Registrovani korisnici mogu da ocenjuju proizvode.