atpsport

Opis
Glutabolic nije običan glutamin.
GlutaBolic je dobijen farmaceutskom tehnologijom, veoma je stabilan, ima visoku bioprisutnost u organizmu i veoma je visokoupijajći - tako da je za 200% nadmašniji od prve generacije običnog glutamina! Nasuprot običnog glutamina koji se najvećim delom raspadne u vašem stomaku GlutaBolic je 100% upijajuć za organizam tako da ima veoma snažno delovanje.
Svaka doza GlutaBolic sadrži 10 grama Advanced Glutamine Matrixa koji se sastoji od glutamine malate, glutamine alpha-ketoglutarate i glutamine peptides koji dejstvuje veoma brzo u stvaranju pozitivnog nivoa nitrogena i anabolizma - uzrokujući pri tome brz rast mišića, poćetava telesnu energiju, istovremeno sagoreva masno tkivo i smanjuje vreme oporavka organizma posle napornih vežbi.
GlutaBolic izgrađuje mišićno tkivo , sagoreva masno tkivo i daje veoma visok nivo telesne energije - klinički je dokazan da je znatno nadmašniji ii odnosu na obični glutamin. U poređenju s običnim glutaminom GlutaBolic ga čini beskorisno nerazvijenim.
1.) GlutaBolic izgrađuje mišićno tkivo jer pospešuje pozitivan balans nitrogena u organizmu i istovremeno stvara snažan anabolizam.
2.) GlutaBolic umanjuje potrebu za šećerom u organizmu i redifiniše ugljene hidrate da bi održao stalan nivo šećera u krvi.
3.) GlutaBolic ekstremno povećava snagu mišića i energiju.
4.) GlutaBolic ubrzava oporavak tela posle napornog vežbanja tako što stalno nadopunjuje mišiće i podstiče njihov oporavak i rast.
5.) GlutaBolic veoma snažno ubrzava rast hormona (HGH) tako da vaše telo postaje mašina za rast mišića i sagorevanje masti.
Sastav

10 g

 

količina

Napredna Glutaminska Matrica

10 g

Glutamin Malat

 

Glutamin Alfa Ketoglutarat

 

Glutaminski Peptidi

 

Lizofosfatidilholin

 

Bioperine® (Ekstrakt Crnog Bibera, Standardizovan Za 95% Piperina)

 

Način upotrebe
Pomešajte jednu dozirnu mericu (10 g) sa vodom ili sokom, koristiti dva puta dnevno, najbolje neposredno pre treninga i 20 minuta posle treninga. Dozu posle treninga možete pomešati sa proteinskim napitkom.
Glutabolic koristiti i u danima pauze (ujutru i pre spavanja).
Napomena
Nema posebnih upozorenja.

Koristiti po uputstvu proizvođača.
Komentari korisnika
Samo registrovani članovi ATP Sporta mogu da ocene ovaj proizvod, pišu komentare i svoja iskustva vezana za korišćenje ovog preparata. Registruj se| Prijavi se
 
  Nutrabolics  
Glutabolic  
Glutabolic
Pakovanje: 500 gCena: 3520 din

 
  • Currently 4.00/5

Ocena: 4.0
Registrovani korisnici mogu da ocenjuju proizvode.