atpsport

Opis
L-CARNITNE 2000 - MAXLER 

Tečni L Carnitin visoke koncetracje i iskoristiljivosti!

Sagorevač masti 

L-Carnitine igra ključnu metaboličku ulogu u stimulisanju gubitka telesne težine jer pomaže da se mast transportuje do mitohondrija gde se sagoreva u energiju. 

Izdržljivost i snaga 

Klinička istraživanja su pokazala da L-Carnitine podržava izvođenje sportskih aktivnosti i izdržljivost sportista tako što podiže energetski nivo organizma. Kroz veći oslonac na masti radi energije, 

Zdravlje srca

Postoje raznovrsne objavljene studije koje pokazuju da je L-Carnitine koristan u povećavanju produktivnosti srca, poboljšavajući njegovu funkciju, stimulišući njegovo snabdevanje energijom i poboljšava rad kardio-vaskularnog sistema. 

Pogodnosti, kvalitet i vrednosti - Bilo da ga koristite za zdravlje vašeg srca, radi izdržljivosti ili gubitka masti, možete biti sigurni da dobijate kvalitet i prave vrednosti sa ovim proizvodom! 

Sastav
Način upotrebe
UPOTREBA: Jedno serviranje (20ml) konzumirati pola sata pre treninga ili ujutru na prazan stomak. Proizvod možete koristiti koncetrovan (direktno iz originalne ambalaže) ili ga razmutiti u vodi. 

Napomena
Komentari korisnika
Samo registrovani članovi ATP Sporta mogu da ocene ovaj proizvod, pišu komentare i svoja iskustva vezana za korišćenje ovog preparata. Registruj se| Prijavi se
 
  Maxler  
L-Carnitin 2000  
L-Carnitin 2000
Pakovanje: 1lCena: 2400 din

 
  • Currently 0.00/5

Ocena: 0.0
Registrovani korisnici mogu da ocenjuju proizvode.