atpsport

Opis
Syntrax Whey Shake™ sadrži Promina™ koncentrat proteina iz surutke - najčistiji, najzdraviji, najukusniji koncentrat proteina iz surutke koji se odlično rastvara sa vodom ili mlekom.

Šta je Whey Shake™
Whey Shake™ je ukusan, zdrav šejk napravljen od 100% čistog i zdravog Promina™ koncentrata proteina surutke.
Po čemu se Whey Shake™ izdvaja od konkurencije
Whey Shake™ kao proteinski izvor sadrži Promina™ koncentrat proteina iz surutke - najčistiji, najzdraviji i najukusniji koncentrat proteina iz surutke koji se odlično rastvara u tečnosti. Mnogi drugi proizvođači koriste jeftin, nekvalitetan denaturisani protein iz surutke koji ima loš miris i ukus, ne rastvara se potpuno i ima mali procenat iskorišćenja.
Šta je denaturisani protein
Denaturisani protein ima izmenjene osobine (toplotom, enzimskom akcijom ili hemikalijama), pa stoga ima malu biološku aktivnost. Primer za poređenje je prženo jaje, čiji protein predstavlja denaturisani oblik, i sirovo jaje, čiji je protein neizmenjen i koji ima svoje prirodne biološke karakteristike.
Da li se Whey Shake™ pije sa vodom ili mlekom
Whey Shake™ ima odličan ukus i sa vodom i sa mlekom. Probajte oba!
Koliko vode ili mleka se meša sa Whey Shake™ 
Za jednu mericu Whey Shake™ upotrebiti 200 ml vode ili mleka. Za one sa nižim proteinskim potrebama, može pola preporučene doze. Dodatna energetska vrednost se dobija kada se koristi mleko.
Koliko često treba konzumirati Whey Shake™
Preporučuje se uzimanje Whey Shake™ dva do tri puta dnevno, u zavisnosti od proteinskih potreba. Najbolje vreme za uzimanje je odmah nakon buđenja ujutru, posle naporne fizičke aktivnosti, kao što je dizanje tegova, i pre spavanja.
Kome je namenjen Whey Shake™
Svako ko hoće da poveća svoj dnevni unos visoko kvalitetnog proteina treba da doda svojoj ishrani Whey Shake™. Idealan je za osobe koje paze na zdravlje, fitnes entuzijasti, pacijenti posle operacije za gubitak telesne mase, starije osobe.
Whey Shake™ je dostupan u različitim ukusima
Whey Shake™ je dostupan u 3 ukusa: čokolada (Chocolate Shake), jagoda (Strawberry Shake) i vanila (Vanilla Shake). Kada probate jedan, poželecete da ih probate sve!

Sastav
Način upotrebe
Preporučeno doziranje i način upotrebe

U 4,5 dl vode ili mleka razmutiti 1 dozirnu mericu proizvoda. Doza se prema potrebama može prepoloviti (1 dl vode ili mleka sa 1/2 dozirne merice proizvoda). Uzimati dva do tri puta dnevno. Najbolje vreme za suplementaciju je ujutro, odmah po ustajanju, posle treninga i pre spavanja.
Napomena
Komentari korisnika
Samo registrovani članovi ATP Sporta mogu da ocene ovaj proizvod, pišu komentare i svoja iskustva vezana za korišćenje ovog preparata. Registruj se| Prijavi se
 
  Syntrax  
Whey Shake  
Whey Shake
Pakovanje: 2.27kgCena: 6290 din

 
  • Currently 0.00/5

Ocena: 0.0
Registrovani korisnici mogu da ocenjuju proizvode.