atpsport

Opis

OXYSPORT BLACK LABEL - MUSCLEPHARM.... 

OyxSport Black sadrži osam dobro izdoziranih sastojaka koji nam pružaju dobar miks energije i sagorevanja masti sve sa namerom da vas spremi za sezonu plaže: 

-Termogenički matrix: 

L-Carnitine L-Tartrate (750mg) 

L-Carnitine L-Tartrate (LCLT) ima benefite na sve osobe bilo da ste sportista ili starija osoba on će vam pomoći pogotovo u oblasti oksidacije masnih naslaga i oporavka mišića. Iako su istraživanja pokazala da je potrebno oko 2 g da bi ste imali maksimalne benefite i doza od 750mg koliko OxySport Black ima po serviranju će vam pomoći u sagorevanju masnih naslaga. 

Sinetrol® XPUR (450mg) 

Sinetrol® je patentirani blend ekstrata različitih citrusa uključujući grejfrut, crvenu narandžu i običnu narandžu. Sinetrol® deluje kao potencijal PDE-4 inhibitora u telu koji povećava količinu ciklusa adenozin monofosfata (cAMP) u telu i čuva ga od raspadanja. Studije su pokazale da uzimanjem 900 mg Sinetrol®-a dnevno dolazi do drastičnog smanjenja telesnih masti, a korišćenjem OyxSport Black-a dva puta dnevno unosimo tačno 900mg Sinetrol®-a. 

Lipase (100mg) 

Lipase je enzim koji naše telo koristi da svari masnoće iz hrane tako da se mogu apsorbovati u crevima i staviti našem telu na raspolaganje. U normalnim uslovima ljudi imaju dovoljo ovog nezima u telu da svare masnoće iz hrane. Međutim istraživanja su pokazala da suplementacija bogata ovim enzimom drastično ubrzava gubljenje telesnih masti, smanjuje apetit i pomaže u borbi protiv morbidne gojaznosti. 

- Energetski matrix: 

PURENERGY™ Matrix (250mg) 

PURENERGY™ je patentirana kombinacija koja sadrži 43% kofeina i 57% pTeroPure® pterostilbene. Svi znamo šta kofein radi i koji su mu benefiti u smanjenju telesnih masti i performansi na treningu. pTeroPure® pterostilbene sadrži komponentu zvanu fitoaleksins koju možemo naći u različitom bobičavom voću (malina, kupina, brusnica,..). Ova komponenta izolovana u pTeroPure® može da poboljša kognitivne funkcije, zdravlje srca i gubitak telesnih masti. Kombinacija ova dva sastojka nam omogućava dugotrajniju energiju, smanjenje umora i bolji fokus u odnosu na korišćenje samo kofeina. OxySport Black će vam pomoći da imate energije za ceo dan iako ste na smanjenom kalorijskom unosu. 

Choline chloride (200mg) 

Choline chloride je molekul holina vezan za hlorid da bi se povećala apsorcija holina u telu. Iako mnogi misle da je suplementacija holinom isključivo za kognitivne funkcije mozga, istraživanja su pokazala da velike doze holina (kao na primer 10 puta veće) mogu pomoći u smanjivanju telesne težine. 

TeaCrine® (100mg) 

TeaCrine® je zaštićena mešavina koja sadrži 98% koncetrovanog teakrina. Teakrin je strukturalno veoma sličan kofeinu i poseduje mnogo sličnih efekata kao i sam kofein. Razlika između kofeina i teakrina je u tome što telo ne gradi toleranciju na teakrin kao što je to slučaj sa kofeinom. Zbog toga nije potrebno konstantno povećavati doze kako bi se dobio isti efekat. Još jedna korist od suplementacije teakrinom je smanjivanje oksidacionog stresa u telu ako se redovno koristi najmanje sedam dana za redom. Teakrin oponaša kofeinsko podizanje raspoloženja toko što podiže nivoe dopamina u mozgu. 

- Matrix za kontrolu apetita: 

Ekstrakt kore cimeta (100mg) 

Ekstrakt kore cimeta kada je visoko prečišćen i u visoko koncentrovanom obliku pomaže u povećanju čiste mišićne mase, spušta nivoe glukoze u krvi, smanjuje nivoe telesnih masti. I samim tim utiče na kontrolu apetita. 

Capsimax® (100mg) 

Capsimax® je patentiran visoko koncentrovan ekstrakt ljutih papričica čije osobine pomažu oksidaciju masti. Kada se koristi u kapsuli (kao što je i ovde slučaj) usporava varenje hrane i sprečava pojavu gorušice. Možete da osetite povećanje energije i da uživate u benefitima ljutih papričica u smanjenju telesnih masti bez straha od pojave gorušice.

Sastav
Način upotrebe

UPOTREBA: 3 kapsule 30 minuta pre doručka i 3 kapsule 30 minuta pre treninga. U danima kada nemate trening 3 kapsule pre doručka i 3 kapsule pre ručka.

Napomena
Komentari korisnika
Samo registrovani članovi ATP Sporta mogu da ocene ovaj proizvod, pišu komentare i svoja iskustva vezana za korišćenje ovog preparata. Registruj se| Prijavi se
 
  Muscle Pharm  
Oxysport Black  
Oxysport Black
Pakovanje: 120capsCena: 4900 din

 
  • Currently 0.00/5

Ocena: 0.0
Registrovani korisnici mogu da ocenjuju proizvode.