atpsport

Opis
Eskimsko stanovništvo zapadnog Grenlanda gotovo da ne poznaje bolesti srca, moždani udar, lošu cirkulaciju, to jest bolesti koje su najčešće u današnjoj civilazaciji. U ishrani Eskima takođe preovlađuju masti i proteini, koje su generalno označene kao uzrok navedenih bolesti, ali razlika je što Eskimi koriste uglavnom namirnice morskog porekla bogate koje nezasićenim masnim kiselinama. To su meso foke i ribe hladnih mora, pa tako unose 10 puta više nezasićenih masnih kiselina od stanovnika Evrope,koji uglavnom koriste zasićene masne kiseline.
Omega 3 je riblje ulje dobijeno od riba koje žive na velikim dubinama u severnim morima i sastoji se od nezasićenih masnih kiseline EPA i DHA. One su veoma važne kao dodatak ishrani, jer pomoću njih nastaje hormon prostaglandin koji reguliše sistem cirkulacije, imunološki sistem, metabolizam masti, nivo holesterola i triglicerida, reumatoidna oboljenja, oboljenja nervnog sistema (multipleks sklerozu) i osteoporozu. Novija istraživanja dokazuju da pojačan unos Omega 3 omogućava bolju koncetraciju i pamćenje naročito kod dece.
SastavNačin upotrebe
1gel kapsula uz svaki obrok (3 gel kapsule dnevno).
Napomena
Komentari korisnika
Samo registrovani članovi ATP Sporta mogu da ocene ovaj proizvod, pišu komentare i svoja iskustva vezana za korišćenje ovog preparata. Registruj se| Prijavi se
 
  Ultimate Nutrition  
Omega 3  
Omega 3
Pakovanje: 180Cena: 1990 din

 
  • Currently 0.00/5

Ocena: 0.0
Registrovani korisnici mogu da ocenjuju proizvode.