atpsport

Opis
Za većinu ljudi koji nemaju vremena za pripremu kvalitetnog obroka; jer žure na posao, sastanke, po ceo dan su na terenu...Clean Bar predstavlja najbolji izbor kao obrok za poneti. Pored pravilno izbalansiranog sastava Clean Bar se izdvaja u odnosu na ponudu svojim fantasticnim ukusom - ni jedna proteinska štanglica nema tako dobar ukus kao Clean Bar
Namenjen je svim ljudima koji žele kvalitetan, a ukusan obrok u svojoj ishrani. Posebno je dobar za svakog profesionalnog sportistu i rekreativca koji ima povećane energetske potrebe i to kao obrok pre ili nakon treninga, a u periodu pauze između obroka kao dopuna ishrani. 
Dobar je i za osobe koje obožavaju slatkiše a imaju probleme sa gojaznošću, jer pomocu Clean Bar-a
 će u svoj organizam uneti pravilno izbalansiran obrok koji po ukusu uopšte ne zaostaje za najukusnijim slatkišima. 
Idealan za dijete jer sadrzi samo 2,7g secera 20g proteina i 20g vlakana.

Sastav

Sastav na 60g

količina

Energetska vrednost

193 kcal

Masti

6.6g

Zasicene masti

3.8g

Protein

20g

Ugljeni-hidrati

2.3g

Vlakna

22.5g

Seceri

1.7g

Način upotrebe
Preporučuje se, bilo kad u toku dana, pojesti 1 – 2 štanglice Clean Bar-a. Za osobe koje nemaju vremena da doručkuju ovo je idealan doručak. 
Odličan je obrok pre treninga jer će dati vašem organizmu neophodnu energiju za trening, takođe je i dobar obrok nakon treninga jer će vaše mišiće snabdeti dovoljnom količinom visoko vrednih proteina i enregijom koja je neophodna da se ti proteini ugrade u mišić. 
Napomena
Nema posebnih upozorenja.

Koristiti po uputstvu proizvođača.
Komentari korisnika
Samo registrovani članovi ATP Sporta mogu da ocene ovaj proizvod, pišu komentare i svoja iskustva vezana za korišćenje ovog preparata. Registruj se| Prijavi se
 
  All Stars  
Clean bar  
Clean bar
Pakovanje: 1komCena: 340 din

 
  • Currently 5.00/5

Ocena: 5.0
Registrovani korisnici mogu da ocenjuju proizvode.