atpsport

Opis
Creatine Black je najnoviji kreatinski kompleks vodećeg proizvođača suplemenata MusclePharm. 
Svaka dozirna merica sadrži punu dozu kreatina dva različita oblika. Jedan od njih je najznačajniji i najzastupljeniji suplement ikada - kreatin monohidrat a drugi bolji ali manje poznati kreatin hidrohlorid (Creatine HCL). 
Glavna razlika između ovog moćnog suplementa u odnosu na svog prethodnika Creatine Core je u tom što pored kreatinske matrice ovaj proizvod sadrži i VasoFuel Matriks mešavinu. 
VasoFuel Matrix je mešavina dve aminokiseline L-Arginina i L-Glycine i dve moćne patentirane formule (Niagen® i BioPerine®). Mešavina ova četiri nutrijenta omogućava još snažnije delovanje kreatina kroz poboljšanu apsorbciju i vasodilataciju. 
Cretine Black Label je sigurno jedan od najboljih kreatinskih suplemenata koji su ikada bili dostupni u komercijalnoj upotrebi. 

Pojačajte intezitet treniga i težine sa kojim trenirate što će neminovno rezultirati bržem povećanju bezmasne (čiste) mišićne mase. Ubrzajte opravak i nakon najtežih treninga i to sve samo sa po jednom dozom (5g) pre i posle treninga ovog fantastičnog suplementa. 

Spremite se da se "pokidate" na sledećem treningu uz malu pomoć Vašeg novog saveznika -CREATINE Black Label by MusclePharm. 
Sastav
Način upotrebe
Konzumirati po jednu dozirnu mericu razmućenu u 2.5dl vode pre i posle treninga. U danima pauze uzimati samo jednu mericu ujutru.
Napomena
Komentari korisnika
Samo registrovani članovi ATP Sporta mogu da ocene ovaj proizvod, pišu komentare i svoja iskustva vezana za korišćenje ovog preparata. Registruj se| Prijavi se
 
  Muscle Pharm  
Creatine Black  
Creatine Black
Pakovanje: 202gCena: 3000 din

 
  • Currently 4.00/5

Ocena: 4.0
Registrovani korisnici mogu da ocenjuju proizvode.